❤ låt oss ta hand om dig ❤

Unikt utbud & speciell atmosfär

Visste du att Spahuset erbjuder helt unika behandlingar skapade av våre omtänksamma & välutbildade terapeuter? Vi på Spahuset har jobbat med Massage & SPA-behandlingar, naglar, hudvård och make-Up sedan 2004. Med åren har vi växt och därmed tagit in nya spännande behandlingar, bland annat var vi först i Örebro med Floating och Spraytanning och Lash Lift med Keratin Boost. Vi har förutom ett brett utbud av behandlingar även ett brett och unikt utbud av olika produkter. Vi erbjuder allt från ekologiska & miljövänliga produkter till mer specialanpassade och aktivt verkande hudvårdsprodukter. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar.


Koppla av i vår harmoniska miljö & hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vi har en alldeles speciell atmosfär innanför våra väggar och finns placerade i centrala Örebro.


Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område, lägger stor vikt vid kunskap  och utbildar oss därför kontinuerligt. Vi anser att  det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen – vi som terapeuter måste också ha djup kunskap för att kunna individanpassa och hjälpa dig som kund på bästa sätt. 

Självklart är våra hudterapeuter medlemmar i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

malin asplund

Ägare & VD

Certifierad Nagelterapeut - Utbildad vid OPI 2003


Jag driver Spahuset sedan starten 2004. 

Erbjuder nagelförlängningar, nagelförstärkningar, olika manikyrer och instruktioner i vibrationsträning. Jag var den första att erbjuda Spraytanning i Örebro, så vill du ha en snygg fräsch bränna är du varmt välkommen att boka in dig hos mig!cathrine nytting

Certifierad massage-kroppsterapeut

Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 2001


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), NBE-massage, Regndroppsmassage, Healing, olika kropps och SPA-behandlingar samt introduktion i vibrationsträning. 


Är du intresserad av Maria Åkerbergs produkter? Det är mitt favoritmärke så passa på & fråga mig om dessa!

helen öman

Certifierad massage-kroppsterapeut

Utbildad vid Svenska Hälsoteamet 2002


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), NBE-massage, Indisk Hot stone massage, Healing, olika kropps och SPA-behandlingar, Spraytan och instruktioner i vibrationsträning. 


Ekologiska produkter ligger mig varmt om hjärtat så om du vill ha tips & råd hjälper jag dig gärna med Maria Åkerbergs fantastiska produkter!

ANNA eriksson

Auktoriserad hudterapeut på S:t Eriks kvalificerade yrkesutbildning sedan 2009.


Jag har över 10 års erfarenhet inom branschen och erbjuder härliga & resultatgivande Ansiktsbehandlingar, Vaxning, Lash Lift, Frans- & Brynfärgning och formning, Öronljus, Manikyr och Pedikyr. Jag tycker om att vara kreativ och kommer även fortsätta att jobba med Biosculpturenaglar och vackra nageldekorationer💅🏼✨


Jag har många favoritprodukter, men om du vill ha tips på ett fantastiskt fransserum är du varmt välkommen att fråga mig!

caroline lundqvist

Certifierad Hud- och Spaterapeut sedan 2017


Jag erbjuder både klassiska och mer resultatinriktade ansiktsbehandlingar, pedikyr, vaxning samt färgning av fransar och bryn.


Förutom hudterapeut jobbar jag även som kock, vill du ha tips på någon riktig mumsig maträtt hjälper jag dig gärna!

maria johansson

Certifierad hudterapeut med Cidesco-examen

Utbildad vid Gilda International Beauty School 2014


Jag erbjuder både klassiska och mer resultatinriktade ansiktsbehandlingar, NBE-1000 samt NBE-DEEP SKIN-behandlingar, pedikyr, manikyr,  vaxning, färgning av fransar och bryn, Lash Lift, Spraytan och introduktioner i vibrationsträning. 


Hudvårdsprodukter är min specialité så om du vill ha tips och råd gällande din hy är du varmt välkommen att fråga mig!

caroline olsson

Certifierad massage-kroppsterapeut sedan 2013


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage Aromamassage samt våra kropps- och SPA-behandlingar.


Jag är från Göteborg så om du vill höra lite go dialekt är du välkommen att prata med mig!

josefine dahlström

Diplomerad finsk massör 2019


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage Aromamassage samt våra kropps- och SPA-behandlingar.

Jag kan även utföra finsk idrottsmassage.


Då jag bryr mig mycket om hälsa inifrån och ut så kan jag rekommendera forever livings produkter & en speciell favorit för mig är deras heatlotion då den inte bara är en underbar massagelotion den innehåller också hudvårdande & mjukgörande produkter!


michaela smedeby

Receptionist/ Wellnessvärdinna


Jag jobbar som receptionist och Wellnessvärdinna här på Spahuset och hjälper Dig med bland annat tidsbokning, information om våra olika behandlingar samt produktinformation av det breda sortimentet vi tillhandahåller.  Utbildad inom spraytanning och vibrationsträning. Jag är även administratör och ansvarig för våra sociala medier. 


Vill du ha hjälp med att plocka ihop ett fint paket med härliga produkter? Varmt välkommen in i butik så hjälper jag dig!

kimberly båth

Receptionist/ Wellnessvärdinna


Jag jobbar som receptionist och Wellnessvärdinna här på Spahuset och hjälper Dig med bland annat tidsbokning, information om våra olika behandlingar samt produktinformation av det breda sortimentet vi tillhandahåller. Jag är även administratör och ansvarig för våra sociala medier.


Behöver du tips & råd om naglar eller nagelprodukter? Naglar är min specialité så jag hjälper dig gärna, dessutom har jag alltid koll på de trendigaste och mest moderna färgerna!

danielle sandvall

Certifierad massageterapeut sedan 2018


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage samt Aromamassage.


Jag älskar choklad i alla dess former och hjälper dig gärna med våra fantastiska produkter från Kakao och Chokladserien!

maria palmroth

Certifierad massaeterapeut

Utbildad vid Axelssons massageterapeututbildning 2014


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage samt Aromamassage.


Vill du ha tips och råd om fantastiska produkter från Maria Åkerbergs serie? Jag hjälper dig gärna, några av mina favoriter är deras underbara hårprodukter!

Emma KalAjoki

Certifierad Hud. och Spaterapeut med Cidesco examen


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage samt Aromamassage.


Har du ont i kroppen? Förutom min fantastiska massage ger jag dig även tips & råd på olika hemmaövningar du kan göra för att bli kvitt din värk. Varmt välkommen så hjälper jag dig!

susanne hjelm

Certifierad Hud. och Spaterapeut sedan 1994 med Cidesco examen


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage, Aromamassage, NBE-massage och alla våra olika kropps- och SPA-behandlingar.


Min absoluta favorit produkt är Aloe Heat Lotion, undrar ni varför? Fråga mig så berättar jag varför alla borde ha denna fantastiska produkt i sitt hem!

victoria asplund

Vice VD

Examinerad Personalvetare - Örebro Universitet 2017


Mig hittar du i reception/butik och jag hjälper Dig mer än gärna med bland annat tidsbokning, information om våra olika behandlingar samt produktinformation av det breda sortimentet vi tillhandahåller. Utbildad inom spraytanning och vibrationsträning. Jag är även administratör och ansvarig för hemsidan & marknadsföring.


Jag har i princip växt upp här på Spahuset och varit med sedan start år 2004, så mig kan du fråga om det mesta. Mina favoritbehandlingar är Spraytan & Lash Lift så passa gärna på & fråga mig om dessa!