❤ låt oss ta hand om dig ❤

Unikt utbud & speciell atmosfär

Visste du att Spahuset erbjuder helt unika behandlingar skapade av våra omtänksamma & välutbildade terapeuter? Vi på Spahuset har jobbat med Massage & SPA-behandlingar, naglar, hudvård och make-Up sedan 2004. Med åren har vi växt och därmed tagit in nya spännande behandlingar, bland annat var vi först i Örebro med Floating och Spraytanning och Lash Lift med Keratin Boost. Vi har förutom ett brett utbud av behandlingar även ett brett och unikt utbud av olika produkter. Vi erbjuder allt från ekologiska & miljövänliga produkter till mer specialanpassade och aktivt verkande hudvårdsprodukter. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar.


Koppla av i vår harmoniska miljö & hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vi har en alldeles speciell atmosfär innanför våra väggar och finns placerade i centrala Örebro.


Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område, lägger stor vikt vid kunskap och utbildar oss därför kontinuerligt. Vi anser att  det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen – vi som terapeuter måste också ha djup kunskap för att kunna individanpassa och hjälpa dig som kund på bästa sätt. 

malin

Ägare & VD

Certifierad Nagelterapeut - Utbildad vid OPI 2003


Jag driver Spahuset sedan starten 2004. 

Erbjuder nagelförlängningar, nagelförstärkningar, olika manikyrer, spraytan och instruktioner i vibrationsträning. Jag var den första att erbjuda Spraytanning i Örebro, så vill du ha en snygg fräsch bränna är du varmt välkommen att boka in dig hos mig!

cathrine

Certifierad massage-kroppsterapeut

Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 2001


Jag erbjuder klassisk massage (både djupgående och avslappnande), NBE-massage, Regndroppsmassage, Healing, olika kropps och SPA-behandlingar samt instruktioner i vibrationsträning. 


Är du intresserad av Maria Åkerbergs svenska & ekologiska produkter? Det är mitt favoritmärke så passa på & fråga mig om dessa!

helen

Certifierad massage-kroppsterapeut

Utbildad vid Svenska Hälsoteamet 2002


Jag erbjuder klassisk massage (både djupgående och avslappnande), NBE-massage, Indisk Hot stone massage, Healing, olika kropps och SPA-behandlingar, Spraytan och instruktioner i vibrationsträning. Min specialité är lugna avslappnande behandlingar så om du vill ha en avstressande härlig behandling är du varmt välkommen till mig!


Ekologiska produkter ligger mig varmt om hjärtat så om du vill ha tips & råd hjälper jag dig gärna med Maria Åkerbergs fantastiska produkter!

josefine

Diplomerad finsk idrottsmassör 2019


Jag erbjuder klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage Aromamassage samt våra härliga kropps- och SPA-behandlingar. Min specialité är behandlande massage och inom kort kommer jag erbjuda en alldeles unik och individanpassad behandling som kombinerar mina kunskaper efter just dina behov.


Har du ont i kroppen? Förutom min fantastiska massage ger jag dig även tips & råd på olika hemmaövningar du kan göra för att bli kvitt din värk. Varmt välkommen så hjälper jag dig!


ANNA

Auktoriserad hudterapeut på S:t Eriks kvalificerade yrkesutbildning sedan 2009.


Jag har över 10 års erfarenhet inom branschen och erbjuder härliga & resultatgivande Ansiktsbehandlingar, Vaxning, Lash Lift, Frans- & Brynfärgning och formning, Fransförlängning, 3D-bryn, Öronljus, Manikyr och Fotvård. Hos mig är du alltid i trygga händer. Jag tycker om att vara kreativ och erbjuder vackra nageldekorationer till mina Biosculpturenaglar💅🏼✨


Jag har många favoritprodukter, men om du vill ha tips på en fantastisk oljefri fransrengöring är du varmt välkommen att fråga mig!

fredrica

Certifierad hudterapeut med Cidesco-examen

Utbildad vid Gilda International Beauty School 2017


Jag erbjuder både klassiska och resultatinriktade ansiktsbehandlingar, fotvård, manikyr, vaxning, färgning av fransar och bryn och Lash Lift med Keratin Boost. Min specialité är ansiktsbehandlingar samt formning och färgning bryn & fransar!


Min favoritprodukt är X-lash, ett unikt serum som stärker, ökar volymen och längden på de naturliga ögonfransarna/brynen & på så vis förlänger fransarnas livslängd🙌🏼

maria j

Certifierad hudterapeut med Cidesco-examen

Utbildad vid Gilda International Beauty School 2014


Jag erbjuder både klassiska och mer resultatinriktade ansiktsbehandlingar, NBE-1000 samt NBE-DEEP SKIN-behandlingar, fotvård, manikyr, vaxning, färgning av fransar och bryn, Lash Lift, Spraytan och introduktioner i vibrationsträning. 


Hudvårdsprodukter är min specialité så om du vill ha tips och råd gällande din hy är du varmt välkommen att fråga mig!

kimberly

Certifierad nagelterapeut 2019


Jag jobbar som nagelterapeut & hjälper dig med fina naturliga eller konstgjorda naglar. Alla mår bra av välskötta händer och jag hjälper dig mer än gärna hitta rätt produkter för just dig. JUST NU erbjuder jag specialpriser på mina behandlingar så passa på att boka in dig för snygga naglar inför jul/nyår! Jag är även administratör och ansvarig för våra sociala medier.


Behöver du tips & råd om naglar eller nagelprodukter? Naglar är min specialité så jag hjälper dig gärna, dessutom har jag alltid koll på de trendigaste och mest moderna färgerna!

michaela

Receptionist/ Wellnessvärdinna


Jag jobbar som receptionist och Wellnessvärdinna här på Spahuset och hjälper Dig med bland annat tidsbokning, information om våra olika behandlingar samt produktinformation av det breda sortimentet vi tillhandahåller.  Utbildad inom spraytanning och vibrationsträning.


Vill du ha hjälp med att plocka ihop ett fint paket med härliga produkter? Varmt välkommen in i butik så hjälper jag dig!

victoria

Receptionist/Wellnessvärdinna

Examinerad Personalvetare - Örebro Universitet 2017


Mig hittar du i reception/butik och jag hjälper Dig mer än gärna med bland annat tidsbokning, information om våra olika behandlingar samt produktinformation av det breda sortimentet vi tillhandahåller. Utbildad inom spraytanning och vibrationsträning. Jag är även administratör och ansvarig för hemsidan & marknadsföring.


Mina favoritbehandlingar är Spraytan & Lash Lift så passa gärna på & fråga mig om dessa!

beatrice

Diplomerad massageterapeut sedan 2013


Jag erbjuder klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage, Aromamassage, Hot Stone Massage, avslappnande ansiktsmassage och olika Spabehandlingar.

maria p

Certifierad massaeterapeut

Utbildad vid Axelssons massageterapeututbildning 2014


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage samt Aromamassage.


Vill du ha tips och råd om fantastiska produkter från Maria Åkerbergs serie? Jag hjälper dig gärna, några av mina favoriter är deras underbara hårprodukter!

caroline o

Certifierad massage-kroppsterapeut sedan 2013


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage Aromamassage samt våra härliga kropps- och SPA-behandlingar.


Jag är från Göteborg så om du vill höra lite go dialekt är du välkommen att prata med mig!

danielle, MAMMALEDIG

Certifierad massageterapeut sedan 2018


Jag erbjuder klassisk massage (både djupgående och avslappnande), Chokladmassage samt Aromamassage.


Jag älskar choklad i alla dess former och hjälper dig gärna med våra fantastiska produkter från Kakao och Chokladserien!

Vill du ha hjälp med att boka en tid eller är det svårt att välja bland alla våra underbara behandlingar?

Tveka inte att höra av dig, så hjälper vi dig.


Tel: 019- 31 48 00 eller e-post: info@spahuset.se