Om oss på Spahuset

Massage & SPA-behandlingar, naglar, hudvård och make-Up sedan 2004

- alltid med dig i centrum!


Läs om våra välutbildade terapeuter och härliga kollegor här nedan.

❤ låt oss ta hand om dig ❤

Unikt utbud & speciell atmosfär

Vi på Spahuset har jobbat med Massage & SPA-behandlingar, naglar, hudvård och make-Up sedan 2004. Med åren har vi växt och därmed tagit in nya spännande behandlingar, bland annat var vi först i Örebro med Floating och Spraytanning. Vi har förutom ett brett utbud av behandlingar även ett brett och unikt utbud av olika produkter. Vi erbjuder allt från ekologiska & miljövänliga produkter till mer specialanpassade och aktivt verkande hudvårdsprodukter. Vi gör alltid vårt yttersta för att ge dig en upplevelse utöver det vanliga och leverera de resultat du önskar.


Hos oss kan du koppla av i en rofylld och skön miljö. Här kan Du hämta ny energi för att skapa en behaglig balans i livet. Vi har en alldeles speciell atmosfär innanför våra väggar och du kan välja ur ett brett utbud av härliga behandlingar.


Vi som jobbar här är specialiserade inom respektive område, lägger stor vikt vid kunskap  och utbildar oss därför kontinuerligt. Vi anser att  det inte räcker med att ha de bästa och mest effektiva produkterna och utrustningen – vi som terapeuter måste också ha djup kunskap för att kunna individanpassa och hjälpa dig som kund på bästa sätt. 

Självklart är våra hudterapeuter medlemmar i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.

malin asplund

Auktoriserad Nagelterapeut

Utbildad vid OPI 2003


Jag driver Spahuset sedan 2004. 

Erbjuder nagelförlängningar, nagelförstärkningar, olika manikyrer och instruktioner i vibrationsträning. Är även utbildad inom Spray Tanning.helen öman

Auktoriserad massage-kroppsterapeut

Utbildad vid Svenska Hälsoteamet 2002


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), NBE-massage, Indisk hot stone massage, healing, olika kroppsbehandlingar och instruktioner i vibrationsträning. 

Är även utbildad inom Spray Tanning.

cathrine nytting

Auktoriserad massage-kroppsterapeut

Utbildad vid Eliassons massageterapeututbildning 2001


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), NBE-massage, Regndroppsmassage, healing och olika kroppsbehandlingar samt introduktion i vibrationsträning. 

maria eriksson

Auktoriserad hudterapeut med Cidesco-examen

Utbildad vid Gilda International Beauty School 2005


Jag erbjuder både klassiska och mer resultatinriktade ansiktsbehandlingar, NBE-1000 samt NBE-DEEP SKIN-behandlingar, pedikyr, vaxning, färgning av fransar och bryn, fransuppböjning och make-up. Jag utför även manikyr och kinesisk ansiktsmassage.

karin henriksson

Utbildad på Spaprogrammet vid Örebro Universitet 2011

Utbildad vid Örebro universitet 2013


Jag erbjuder svensk klassisk massage, både djupgående och avslappnande samt olika kroppsbehandlingar. Även kinesisk ansiktsmassage.

maria johansson

Auktoriserad hudterapeut med Cidesco-examen

Utbildad vid Gilda International Beauty School 2014


Jag erbjuder både klassiska och mer resultatinriktade ansiktsbehandlingar, NBE-1000 samt NBE-DEEP SKIN-behandlingar, pedikyr, manikyr,  vaxning, färgning av fransar och bryn, fransuppböjning och make-up. Jag är även utbildad inom spraytanning och vibrationsträning. 

ann-louise andersson

Autoriserad massage-kroppsterapeut

Utbildad på Spaprogrammet vid Örebro Universitet 2005


Jag erbjuder Svensk klassisk massage (både djupgående och avslappnande), NBE-massage, Indisk hotstone massage, olika kroppsbehandlingar och instruktioner i vibrationsträning.

victoria asplund

Receptionist/ Wellnessvärdinna


Jag jobbar som receptionist och Wellnessvärdinna här på Spahuset och hjälper Dig med bland annat tidsbokning, information om våra olika behandlingar samt produktinformation av det breda sortimentet vi tillhandahåller. Utbildad inom spraytanning och vibrationsträning.  Jag är även administratör och ansvarig för våra sociala medier. 

michaela smedeby

Receptionist/ Wellnessvärdinna


Jag jobbar som receptionist och Wellnessvärdinna här på Spahuset och hjälper Dig med bland annat tidsbokning, information om våra olika behandlingar samt produktinformation av det breda sortimentet vi tillhandahåller.  Utbildad inom spraytanning och vibrationsträning. Jag är även administratör och ansvarig för våra sociala medier.