O.P.I

OPIs produktlinje är högklassig nagelvård och nagellack så du snabbt och enkelt kan få snygga naglar på både händer och fötter. OPI är ett väletablerat skönhetsföretag som satsar på trendsäkra och stilrena produkter av högsta kvalitet. Hos OPI's produkter är det alltid hög kvalitet och med stilsäkert innehåll.

Nail Envy strength + color

Nail Envy strength + color är ett nagellack som innehåller hydrolyserat protein och kalcium som hjälper naglarna växa och göra dem hårdare, längre och starkare, och motstå sprickbildning och delning.

Finns i färgerna hawaiian orchid, Bubble bath & Samoan sand

Pris: 310:-/st

En specialprodukt för dig som har svår att få lack att stanna kvar på nageln.

Chip Skip justerar pH värdet på nagelns yta vilket ger lacket bättre förutsättningar att fästa

Pris: 227:-/st

Drip dry är Snabbtorkande droppar som genomhärdar lacket. Vänta 60 sekunder efter appliceringen av valfritt nagellack och eventuellt överlack, använd 1 till 2 droppar av formulan och ditt nagellack är torrt på 60 sekunder. Drip dry är skonsam mot dina nagelband då den innehåller jojoba & E-vitamin.

Pris: 240:-/st

Hjälper tunna och svaga naglar som lätt delar sig att bli längre, starkare och tåligare! Med hjälp av veteprotein, antioxidanter och kalcium bygger Nail Envy upp en naturligt starkare nagel.

Pris:310:-/st

Expert touch lacquer remover är en nagellacksborttagning som snabbt löser upp även de tuffaste lacken.

Den är inte uttorkande för varken nagel eller nagelband och i kontakt med hud så får den en doft av citrus.

Hos oss på Spahuset hittar du Expert touch lacquer remover i två storlekar:

30ml Pris: 61:-/st

120ml. Pris: 124:-/st


O.P.I Pro spa potective hand, nail & cuticle cream är en handkräm som arbetar på flera områden samtidig. Den ger lyster och skyddar huden samt nagelbanden och ger även näring på djupet till naglarna.

Ta en liten klick och massera in i händer samt nagelband.

Pris: 257:-/st

O.P.I Pro spa nail & cuticle oil to go är en nagelbandsolja som vårdar och snabbt går in i nageln och nagelbanden, ger fukt, flexibilitet och styrka.

Den praktiska tuben gör det lätt att ha med sig vart man än ska.

Pris: 179:-/st

28ml: 56:-/st

240ml: 199:-/st

Avojuice - hand & body lotion.

O.P.I Avojuice Hand & Body lotion är en underbar vårdande serie från OPI som återfuktar både händer och kropp. O.P.I Avojuice Hand & Body lotion innehåller avokado och Aloe extrak håller din hy återfuktad hela dagen. Tränger snabbt in i huden och gör den mjuk och smidig. Du kan använda lotionen både på händerna och kroppen.

Hos oss på Spahuset hittar du dofterna:

Ginger lilly - En frisk och fruktig doft av ingefärsblomma och lilja! Den är baserad på Avocadoolja som snabbt tränger in i huden och gör den mjuk och smidig.


Mango -En saftig doft av mango. Den innehåller mangoextrakt, mjukgörande avokado- och aloe vera-extrakt.


Sweet lemon sage - En oemotståndlig doft av citron. Den innehåller grapefrukt-extrakt, C-vitamin, mjukgörande avokado och aloe vera-extrakt.