NANNIC

Nannic strävar efter att ständigt utvecklas och fortsätter vara en trendsättare inom innovativ hudvård och behandlingar. Samtliga produkter från Nannic är baserad på gedigen vetenskap och det är alltid mycket viktigt att varje formula är 100 % säker för vår metabolism. Forskning, utveckling och tillverkning sker på huvudkontoret i Belgien. I det egna laboratoriet samarbetar ledande forskare och dermatologer från hela världen.


SPECIAL CARE

UV-SHIELD

En transparant, uppfriskande spray, som smidigt kan återappliceras för optimalt UV-skydd. Lägger sig som en sköld ovanpå huden och ger 95 % skydd mot både UVB-strålning (bränner huden) SPF – 20 och UVA-strålning (åldrar huden). Skyddar dagligen mot skadlig strålning från solljus, TV och datorskärmar, lampor samt mot förtidigt åldrande. Smidig och enkel att applicera även över make-up och daglig hudvård. Känns inte fet eller kladdig, snabbtorkande formula som inte ger inte fläckar på kläderna.

pris:439:-/st

3D MIRACLE LIPS

Vårdande läppbalsam som ger fylligare och friskare läppar.

pris:139:-/st

ULTRA MOIST DRY BODY OIL

En luxuös kroppsolja som återfuktar och gör huden mjuk och len.

pris:295:-/st

COUP D’EXCELLENCE DNA ELIXIR

Upptäck den kraftfulla effekten av Coup d´Excellence DNA Elixir från Excellence, vinnare av Beauty Oscar för bästa lyxserie inom hudvård. Den högkoncentrerade probiotiska formulan ger omedelbart synliga effekter, stimulerar hudens cellförnyelse och förhindrar förtidigt åldrande. En kombination av skyddande och aktiva ingredienser som direkt ger synliga resultat och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

PRIS:995:-/ST

GOLDEN LEGS

Lyxigt silkeslen foundation för kroppen med 24 karats mikroniserat guldpulver

PRIS:349:-/ST

Cleansing care

pure active cleansing

En mild rengöringsgelé med babassuolja som effektivt löser upp smuts och rengör utan att torka ut huden. Tvålfri och pH-balanserade. Lugnar och reglerar talgproduktionen och motverkar bakteriebildning, som kan ge finnar och pormaskar.

pris:416:-/st

pore treat lotion

Ett skonsamt ansiktsvatten med vitamin B5 som återställer hudens pH-värde och avlägsnar de sista resterna från smuts och makeup. Återfuktar, sluter porerna, och motverkar uppkomsten av irritationer. Balanserar hudens fuktnivå och normaliserar fettavsöndringen. Bevarar hudens skyddande barriär och gör att huden kan tillgodogöra sig kommande hudvårdsprodukter optimalt. Särskilt bra för känslig hud

pris:365:-/st

willow bark peeling mask

En keratolytisk exfolierande peeling som rengör huden på djupet och effektivt avlägsnar gamla hudceller utan att irritera huden. Stimulerar tillväxten av nya celler, motverkar inflammationer och ger huden en ny lyster och en jämnare struktur. Stärker överhudens barriärskikt, minskar fria radikaler och gör att hudvårdsprodukter som appliceras efter når djupare. Berikad med vit Pilbarksextrakt som är naturligt rik på BHA-syra, särskilt bra mot akne och för fet hud.

pris:409:-/st

make-up remover gel

En effektiv Make Up Remover Gel som avlägsnar all typ av makeup (även vattenfast) och smuts. Den mjuka gelen blir till mjölk vid kontakt med vatten och gör huden ren och fräsch utan att efterlämna en fet känsla.

pris:359:-/st

CLEANSING CARE COLLECTION SET 4×50 ML

Ett komplett rengöringskit utan tvål eller konserveringsmedel som innehåller allt som behövs för att göra huden ren och fräsch. Tar effektivt bort makeup och andra orenheter, reducerar irritationer och tillför rikligt med fukt. Balanserar hudens PH-värde och stärker upp hudens naturliga barriär så att fukten bevars. Gör huden mjuk och spänstig och förebygger ålderstecken. Ett perfekt rengöringskit i praktisk resestorlek á 50 ml per produkt. Rengöringskitet innehåller: Make-up remover gel, Pure active cleansing, Pore treat lotion och Willow bark peling mask. Rekommenderas även för känslig hud.

pris:669:-/st

SILICONE CLEANSING PAD

En mjuk och smidig rengöringsborste i silikon som effektivt tar bort makeup och orenheter och gör huden mjuk och len för vacker lyster. De mjuka stråna rengör porerna på djupet, tar bort döda hudceller och ger huden en skonsam peeling. Den smarta rengöringsborsten är återanvändbar och kan enkelt rengöras med ljummet vatten. Med praktisk sugpropp på baksidan så att den kan fästas på t.ex. badrumsspegeln, redo inför nästa användning.

pris:29:-/st

ACTIVE SERUM

AGE REVERSE - hyaluronic microcaps

Ett kraftfullt serum med högkoncentrerad Hyaluronsyra som återfuktar på djupet och omedelbart lyfter och stramar åt konturerna. Den banbrytande mikrokapsteknologin gör att hyaluronsyran effektivt kan tränga djupt in i huden och utvidgas vid kontakt med vattnet i dermis. Detta har en unik tredubbel effekt: reducering av rynkor, långvarig intensiv återfuktning och optimering av cellförnyelsen. Resultatet: huden stramas åt och rynkor blir mindre synliga. Ger huden en strålande lyster och en jämnare hudton.

Hyaluronsyra är ingen syra utan en fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden. Den har förmågan att binda fukt upp till 1 000 gånger sin egen vikt och det är Hyaluronsyra och kollagen som upprätthåller hudens lager och struktur. Med tiden minskar den naturliga Hyaluronsyra i vår hud vilket påverkar hudens kvalitet och åldrande, därför är det viktigt att använda ett serum berikat med Hyaluronsyra. För att Hyaluronsyra ska kunna penetrera huden effektivt måste molekylen dock vara tillräckligt liten och med fördel transformeras till mikrokapslar, precis som i Age reverse!


pris:719:-/st

skin toner balancer

Ett kraftfullt biodynamiskt serum som effektivt reducerar åldersfläckar och hyperpigmenteringar. Dämpar kommandot som får pigmentcellerna att reagera, reducerar produktionen av pigmenteringen och motverkar spridningen av pigmenteringen.Lugnar och balanserar huden samt ger en jämnare hudton.

Pigmentering sker i tre steg:

1. Överproduktion av pigment (färg) i melanocyterna i huden triggas igång av UV-ljus.

2. Efter att melanocyterna givit en startsignal sker en enzymatisk reaktion som formar och frigör pigment (melanin).

3. Slutligen transporteras pigmentet från det understa hudlagret upp till hudcellerna.

Nannic Skin tone balancer normaliserar överaktiviteten i cellerna och främjar hudens naturliga försvarsmekanism för att långsiktigt motverka uppkomsten av fläckar. Tänk på att dagligen använda UV-skydd för att förhindra uppkomsten av nya fläckar.


pris:639:-/st

venatrix

Ett nanobiodynamiskt serum som effektivt bekämpar ytliga kärl och minskar ansiktsrodnader. Arbetar antiinflammatoriskt och vårdar, lugnar och läker huden. Bevarar kollagen och elastinfibersyntesen och reducerar rödhet. Återfuktar huden förhindrar skador från fria radikaler. Även effektiv mot mörka ringa under ögonen.

pris:595:-/st

eye & lip wrinkle repair

Två revolutionerande serum som särskilt utvecklade för att effektivt bekämpa rynkor runt munnen och ögonen. Denm högkoncentrerade formulan återaktiverar samspelet

mellan hudens olika funktioner och främjar produktionen av kollagen och elastin. Huden blir märkbart fastare och rynkor blir mindre synliga. Tillför rikligt med fukt, stimulerar cellförnyelsen och förhindrar uppkomsten av ålderstecken.


pris:645:-/st

epithelium+

Epithelium+ är ett kraftfullt serum som påskyndar läkningsprocessen och återställer hudens balans efter en påfrestande behandling, solskadad, eller irriterad hud.

pris:295:-/st

slim & firm

Ett multikomplext serum som mycket effektivt bekämpar lokala fettansamlingar och celluliter.

pris:875:-/st

venatrix for perfect legs

Ett biodynamiskt serum för att reducera åderbråck och ytliga kärl.

pris:825:-/st

SERUM IN CREAM

AGE CONTROL – NORMAL/MIXED SKIN

Högkoncentrerat anti-age serum-in-cream för normal och blandhy som föryngrar huden genom att skydda de naturliga tillväxtfaktorerna. Djupt återfuktande formula som återställer fukten, smidigheten och spänsten i huden samt skyddar huden mot föroreningar. Reducerar rynkor, stramar åt konturerna och säkerställer en jämn hudton. Cellförnyelsen ökar, porerna dras samman och huden återfår sin fasthet. Dermatologiskt testad, innehåller kliniskt bevisat aktiva ingredienser.

PRIS:855:-/ST

AGE CONTROL – DRY/SENSITIVE SKIN

Ett högkoncentrerat anti-age serum-in-cream särskilt utvecklat för torr och känslig hud. Tillför rikligt med fukt, motverkar ålderstecken och skyddar samtidigt huden mot yttre påfrestningar. Den cell-identiska formulan har en unik lamellär bas som främjar hudens metabolism och återställer fuktbalansen. Spänsten och elasticiteten förbättras och hudens skyddande funktioner stärks upp. Linjer reduceras, porerna dras samman och konturerna stramas åt.

PRIS:895:-/ST

AGE CONTROL – OILY/IMPURE SKIN

Högkoncentrerad anti-age serum-in-cream för fet och oren hy. Djupt återfuktande formula med laminär kristallin bas med en hög koncentration av talgreglerande aktiva komponenter. Rengör och återställer storleken på vidgade porer, reglerar talgproduktionen och reducerar orenheter. Håller hudytan matt, verkar antiinflammatorisk, ger en jämn hudton och korrigerar ålderstecken för att bevara en ung och hälsosam hud. Dermatologiskt testad, innehåller kliniskt bevisade aktiva ingredienser.

PRIS:825:-/ST

COLLAGEN BOOST

Den unika serum-in-cream formulan är full av näring, reparerande lipider och strukturförbättrande polyfenoler som hjälper till att skydda mot yttre påfrestningar. Nannic Hyaluronic collagen boost innehåller även Hyaluronsyra som tillför rikligt med fukt och gör hyn mjuk och slät. Detta banbrytande serum-in-cream stärker upp huden och förbättrar elasticiteten och fastheten. Synliga tecken på åldrande reduceras omedelbart och det sker en långvarig förbättring av hudens struktur. Nannic Hyaluronic collagen boost är en kraftfull dag/nattkräm med noga utvalda komponenter som arbetar i synergi tillsammans. Den avancerade formulan har en hög koncentration aktiva ingredienser som verkar på djupet och ger unika effekter.

PRIS:955:-/ST

JUST NU!

En perfekt present att ge bort till någon du håller kär eller bara unna dig själv, paketet innehåller:

-WILLOW BARK PEELING MASK

En keratolytisk exfolierande peeling som rengör huden på djupet och effektivt avlägsnar gamla hudceller utan att irritera huden. Stimulerar tillväxten av nya celler, motverkar inflammationer och ger huden en ny lyster och en jämnare struktur. Stärker överhudens barriärskikt, minskar fria radikaler och gör att hudvårdsprodukter som appliceras efter når djupare. Berikad med vit Pilbarksextrakt som är naturligt rik på BHA-syra, särskilt bra mot akne och för fet hud

-3D MIRACLE LIPS

Vårdande läppbalsam som ger fylligare och friskare läppar.

pris:399:-/st

Nannic - klippkort

När du går en kur av DEEP SKIN/ NBE1000 eller MAGIC DUO DE LUXE, så får du ett klippkort av oss där vi stämplar varje gång du varit här. Vid 5 behandlingstillfället lämnas 50% rabatt.Nannic - bonuskort

Samla 7 stämplar och

få 50% på valfri nannic produkt.

( Köp för 600:- ger en stämpel)