LÅT OSS TA HAND OM DIG!

Använd din friskvård på Spahuset

- "Sammanfattningsvis är jag supernöjd och tacksam för den personliga serviceandan jag möttes av. Förväntningarna var höga redan innan och ändå slogs de med hästlängder. Världsklass! Jag förstår varför Spahuset har så många nöjda och återkommande kunder. Det är det bästa alternativet i Örebro – alla kategorier."

🌟🌟🌟🌟🌟

- "Jag är så glad att jag började ta hand om mig själv. Nu har jag mer energi & livsglädje både privat och i arbetslivet, TACK Spahuset!"

🌟🌟🌟🌟🌟

- "Hade aromamassage samt fotvård det kan rekomenderas helt utvilad och ompysslad"

🌟🌟🌟🌟🌟

- "Jag var där och testade floating. Atmosfären var lugn och avslappnande. Personalen var hjälpsamma, trevliga och professionella. Det var en underbar upplevelse!"

🌟🌟🌟🌟🌟

OBS! Du ansvarar själv över att ta reda på information om din arbetsgivare har andra bestämmelser gällande din Friskvård.

Nedan har vi listat våra friskvårdsbehandlingar.

FRÅGOR OM FRISKVÅRD PÅ SPAHUSET

infrabastu

En riktig hälsobastu där värmen går djupare och bland annat lindrar värk, rensar ut gifter och bränner kalorier, ca 30 min.

Engång 1 person - 245kr

Engång 2 personer/per person - 145kr

Klippkort 10 ggr - 2 250kr

Gäller alla öppettider, även helg.

Klippkort 10 ggr/2 pers - 2 550kr

Gäller alla öppettider, även helg.

Årskort Infrabastu - 3 500kr

Gäller vardagar (mån-fre) ordinarie öppettider 9-18

Årskombinationskort vibrationsträning och infrabastu - 4 250kr

Vibrationsträning gäller alla öppettider, även helg. Infrabastu gäller vardagar (mån-fre) ordinarie öppettider 9-18.

floating

Du kommer att känna ett inre lugn och en harmoni du aldrig tidigare upplevt då du svävar i ett tyngdlöst tillstånd med kroppstempererat saltvatten, där salthalten är högre än i Döda Havet. Bra för dig som är stressad, har värk fibromyalgi, whiplash, sömnproblem, lider av depression mm. Din hud blir mjuk och len.

Floating 45 min - 450kr

Floating 60 min - 500kr

Extratid per 15 min - 50kr

Floating 45 min + 30 min rygg, nacke & axlar massage - 815kr

Floating 45 min + 45 min halvkroppsmassage - 915kr

Floating 45 min + 60 min helkroppsmassage - 1 015kr

Klippkort på Floating 45 min 3ggr

- 1 000kr


Klippkort på Floating 60 min 3ggr

- 1 150kr


VIBRATIONSTRÄNING

Effektiv träningsform i en lugn och harmonisk miljö.


Årskort vibrationsträning - 3 500kr

6 mån kort vibrationsträning - 2 250kr

Klippkort 10ggr - 950kr

Kompiskort (Klippkort 10ggr 2pers)

- 1 150kr

Engångsträning - 100kr

Introduktionstillfälle med instruktör - 100kr

Vid första tillfället skapar en av våra utbildade instruktörer ett individuellt anpassat träningsprogram och går igenom övningarna tillsammans med dig.

Årskombinationskort vibrationsträning och infrabastu - 4 250kr

Vibrationsträning gäller alla öppettider, även helg. Infrabastu gäller vardagar (mån-fre) ordinarie öppettider 9-18.

förebyggande fotvård

Du kan använda din friskvård till all förebyggande fotvård. Dock ej lackning/lackgel, önskar du lackning av tånaglarna får du betala den summan (100kr) utöver ditt friskvårdsbidrag.

OBS! Vi på spahuset utför EJ medicinsk fotvård.


Mer om våra olika fotvårdsbehandlingar

Avslappnande Fot & underbensmassage - 565kr

Lugnande fotbad, stimulerande peeling samt härlig fot och underbensmassage som ökar blodcirkulationen. En härlig behandling för dig med trötta och svullna fötter. Om du önskar avslutar vi behandlingen med en svalkande produkt för långvarig avslappnande effekt.

ca 30 min

Förebyggande Fotvård - 665kr

Lugnande fotbad, klipper och filar naglarna, rensar runt nagelbanden, filar förhårdnader samt härligt avslappnande ben/fotmassage.

ca 45 min

Friskvårdsfavoriten Hand och Fot

- 1 295kr

Avkopplande och vårdande massagebehandling för torra, trötta händer & fötter. Inleds med ett lugnande fotbad, energigivande peeling och sedan får du njuta av härligt avstressande & återfuktande massage innan dina händer & fötter packas in i varm fuktgivande inpackning. Samtidigt som händer & fötter får rikligt med fukt får du en avslappnande hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med härligt avslappnande fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. Om du önskar avslutar vi behandlingen med svalkande Ice Power för långvarig avslappnande effekt.

ca 75 min


Följande fotbehandlingar kan betalas med friskvården MEN lacknigen (100kr av behandlingens pris) betalas utöver friskvården. Lackningen är ej godkänd friskvård enligt skatteverkets regler.


Klassisk Förebyggande Fotvård - 765kr

Lugnande fotbad, klipper och filar naglarna, rensar runt nagelbanden, filar förhårdnader samt härligt avslappnande ben/fotmassage inkl lackning i valfri färg (detta lack får du även med dig hem).

ca 60 min

Husets Förebyggande SPA Fotvård - 965kr

Lugnande fotbad, peeling, klipper och filar naglarna, filar förhårdnader, härligt avslappnande ben/fotmassage, återfuktande mask och lackning i valfri färg (detta lack får du även med dig hem).

ca 90 min

Förebyggande Fotvård inkl Lackgel - 965kr

Lugnande fotbad, klipper och filar naglarna, rensar runt nagelbanden, filar förhårdnader samt härligt avslappnande ben/fotmassage och lackning med lackgel som håller ca 3-6 veckor. Valfri färg.

ca 90 min

Harmonisk Ansiktsmassage - 565kr

Passar dig som sitter mycket vid datorn och ofta känner en spänning i huvud, nacke & axlar. En härligt avstressande friskvårdsbehandling som börjar med ansiktsrengöring, och sedan övergår i en spänningsupplösande massage i ansikte, dekolletage, nacke, axlar & hårbotten. Vi avslutar behandlingen med dag/nattkräm anpassad till din hudtyp & givetvis storfavoriten Ice Power för en långvarigt avslappnande effekt.

ca 30 min

Ayurvedisk Ansiktsmassage - 680kr

En Indisk Ayurvedisk ansiktsmassage som mjukar upp spända muskler i ansiktet. Ett ljuvligt lent Ayurvediskt instrument används som hjälper till att ge ansiktet en extra spänst och lyster. Inkl. Rengöring, peeling samt dag/nattkräm anpassad till din hudtyp.

ca 50 min

Avslappnande Fot & underbensmassage - 565kr

Lugnande fotbad, stimulerande peeling samt härlig fot och underbensmassage. En härlig behandling för dig med trötta och svullna fötter. Om du önskar avslutar vi behandlingen med en svalkande produkt för långvarig avslappnande effekt.

ca 30 min

Friskvårdsfavoriten Hand och Fot

- 1 295kr

Avkopplande och vårdande massagebehandling för både händer & fötter. Inleds med fotbad + peeling och övergår sedan i skön fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. Avslutas med vårdande och återfuktande fot- och handmask samt avslappnande hårbottenmassage.

ca 75 min

Massage Rygg, Nacke och Axlar - 485kr

ca 30 min

Halvkroppsmassage - 585kr

ca 45 min

Helkroppsmassage 60 min - 685kr

ca 60 min

Helkroppsmassage 75 min - 785kr

ca 75 min

NBE massage 30 min - 635kr

Fokus på rygg, nacke & axlar. Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler. För dig som önskar mer djupgående massage med långvarig effekt. NBE-apparatur i kombination med manuell massage.

ca 30 min

NBE massage 45 min - 735kr

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler. För dig som önskar mer djupgående massage med långvarig effekt. NBE-apparatur i kombination med manuell massage.

ca 45 min

NBE massage 60 min - 835kr

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler. För dig som önskar mer djupgående massage med långvarig effekt. NBE-apparatur i kombination med manuell massage.

ca 60 min

Avslappnande Chokladmassage - 820kr

En lyxig helkroppsmassage med varm ljuvt doftande ekologisk chokladolja.

ca 60 min

Aroma Anti-stress massage - 820kr

En mjuk och avslappnande helkroppsmassage med väldoftande ekologiska aromaoljor. De eteriska oljorna lindrar muskelspänningar, lugnar ett stressat sinne och kan verka upplyftande vid nedstämdhet.

ca 60 min

Lymfmassage - 820kr

Lugn och mjuk behandlingsmetod där lymfsystemet stimuleras, slaggprodukter och överskottsvätska rensas ur kroppen.

ca 75 min

Hot Stone Massage - 935kr

Indisk avstressande helkroppsmassage med varma lavastenar. Värmen tränger djupt ner i dina spända muskler som slappnad av under trycket av de varma stenarna som glider fram genom dina muskler i rytmiska rörelser.

ca 75 min

Regndroppsmassage - 935kr

Nio härliga eteriska oljor sprids med speciell teknik över rygg och fötter. Härligt avslappnande och stärkande för immunförsvaret.

ca 75 min

Gravidmassage rygg, nacke & axlar - 570kr

Avslappnande gravidmassage med fokus på rygg, nacke & axlar. Specialanpassad gravidkudde för bästa komfort så att du kan ligga bekvämt på mage. Noga utvald ekologisk olja lämplig för växande magar.

ca 30 min

Gravidmassage halvkropp - 670kr

Avslappnande halvkropps gravidmassage med specialanpassad gravidkudde för bästa komfort så att du kan ligga bekvämt på mage. Noga utvald ekologisk olja lämplig för växande magar.

ca 45 min

Gravidmassage - 770kr

Avslappnande helkroppsmassage med specialanpassad gravidkudde för bästa komfort så att du kan ligga bekvämt på mage. Noga utvald ekologisk olja lämplig för växande magar.

ca 60 min

Husets Avstressande Massage - 1 295kr

En kombination av 45 min avslappnande helkroppsmassage och vår populära Ayurvediska ansiktsmassage. Underbart avkopplande behandling som lättar upp muskelspänningar, tillför ny energi samt lyster till kropp och ansikte. Inkl. ansiktsrengöring, peeling samt fuktkräm.

ca 90 min

Healing - 685kr

En mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Vår Healing går ut på att du ska få ny positiv energi och komma i balans. Vid Healing arbetar vi med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

ca 60 min

Energiskrubb med bodylotionmassage - 620kr

Ekologisk & energigivande salt-peeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen och efterföljande härligt återfuktande bodylotionmassage. Ger en silkeslen hud med fantastisk lyster.

ca 45 min

Chokladskrubb med bodylotionmassage - 620kr

Härlig kroppspeeling med kakaoextrakt och kiwikärnor som avlägsnar gamla hudceller, friskar upp din hud och stimulerar cellförnyelsen. Ljuvligt doftande ekologisk chokladbodylotionmassage.

ca 45 min

Kaffeskrubb med bodylotionmassage - 620kr

Kraftfull energigivande kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Återfuktande bodylotionmassage med kaffeextrakt.

ca 45 min

Husets Topp Till Tå - 1 120kr

För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. En härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, ansiktsmassage, skrubb, mask och dagkräm.

ca 75 min

Husets Favorit - 1 120kr

En härlig kroppsbehandling som börjar med en vårdande peeling som avlägsnar gamla hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud följt av en avslappnande helkroppsmassage.

ca 75 min

Husets Aromadröm - 1 220kr

En lugn och avslappnande behandling som börjar med peeling av hela kroppen och sedan övergår till en skön massage och inpackning av valfri väldoftande aromaolja. Du får även en ansiktskur med rengöring, ansiktsmassage, skrubb, mask och dagkräm.

ca 90 min

Husets SPA-Behandling - 1 120kr

Alg/Lerinpackning med en utrensande och formande effekt. Inpackning i värmefilt, ansiktsrengöring + mask, dusch samt en skön avslutande oljemassage för hela kroppen.

ca 90 min

Cellulit & Detox Behandling - 1 395kr

Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen, Alg/Lerinpackning i värmefilt med en anti-age, utrensande & formande effekt, dusch, Cellulitbehandlande serum samt en härligt återfuktande bodylotionmassage.

ca 105 min

Husets Lyxiga Chokladdröm - 1 395kr

En total chokladfrossa som inkluderar mild chokladskrubb, chokladinpackning i värmefilt samt en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Behandlingen har en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

ca 105 min

Vanliga Frågor

Vilka behandlingar kan jag använda min friskvård till?

Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare samt skattemyndighetens regler. Det är din arbetsgivares skyldighet att informera dig HUR och VAD du kan nyttja din friskvård till. Läs mer om Spahusets Friskvårdsbehandlingar

OBS! Se om din arbetsgivare har andra bestämmelser gällande din friskvård.

Hur använder jag min friskvård? Räcker det med att jag visar legitimation?

I och med personuppgiftslagen GDPR har rutinerna för hur dina personuppgifter behandlas ändrats. Det är din arbetsgivares skyldighet att informera dig HUR och VAD du kan nyttja din friskvård till. Det är därför viktigt att du tar reda på detta innan ditt besök hos oss.


ePassi

Ladda ner och logga in på appen "ePassi" INNAN ditt besök hos oss. Läs mer HÄR


Actiway

Ta med giltig legitimation för betalning med ditt friskvårdsbidrag.


Privat/Jag lämnar in kvitto

Ta med giltig legitimation så kommer vi att skriva namn + personnummer på kvittot som du sedan redovisar till din HR-avdelning. På kvittot står specifikt vilken friskvårdsbehandling du var på under ditt besök hos oss.


Benify

Tyvärr är vi inte anslutna till Benify ännu... Du får gärna skriva till dem och önska att Spahuset blir anslutna. För att bli ansluten till Benify krävs intresseanmälan från kunder. Du skriver till Benify HÄR. Tack för att du stöttar Spahuset!


Kan jag köpa produkter för mitt friskvårdsbidrag?

Vi önskar att vi kunde svara "JA" på den frågan, men tyvärr är det inte vi som bestämmer reglerna. Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare samt skattemyndighetens regler. Det är din arbetsgivares skyldighet att informera dig vad du kan nyttja din friskvård till. Du kan därför tyvärr inte köpa produkter för ditt friskvårdsbidrag, men du kan boka in dig på en lyxig behandling och låta oss ta hand om dig ❤

Jag vill inte/hinner inte använda min friskvård... Kan jag ge bort det till någon annan?

Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare samt skattemyndighetens regler. Tyvärr kan du inte ge bort din friskvård till någon annan. Du får skämma bort dig själv istället, låt oss ta hand om dig! Hinner du inte nyttja din friskvård innan utgångsdatum/årsskifte kan du förlänga din friskvård hos oss i form av ett friskvårdskort (giltigt ett år från inköpsdatum).

Kan jag köpa presentkort för mitt friskvårdsbidrag?

Tyvärr inte. Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt din arbetsgivare. Tyvärr kan du inte ge bort din friskvård till någon annan. Du får skämma bort dig själv istället, låt oss ta hand om dig! Hinner du inte nyttja din friskvård innan utgångsdatum/årsskifte kan du förlänga din friskvård hos oss i form av ett friskvårdskort (giltigt ett år från inköpsdatum).


Jag har löst in min friskvård på ett friskvårdskort hos er, hur länge är det giltigt?

Ditt Friskvårdskort är giltigt 1 år från inköpsdatum. Detta står även på ditt Friskvårdskort och står det inte datum på ditt friskvårdskort står inköpsdatumet på ditt kvitto och det är det som gäller.

Tänk på... att det ibland kan vara högt tryck på våra behandlingar så vi rekommenderar dig att boka din behandling i god tid.


Värdehandling

Friskvårdskorten är värdehandlingar och används som betalmedel hos oss. Förlorade friskvårdskort kan tyvärr aldrig ersättas. Friskvårdskorten kan ej lösas in mot kontanter. Gäller 1 år från försäljningsdatum.


Förskottsbetalning

Vi tar ej emot förskottsbetalningar