FOREVER LIVING

Forever Living Products International Inc är ett privatägt företag som grundades 1978 av Rex Maughan i Tempe, Arizona, USA. Företagets affärsmodell bygger på direktförsäljning med hjälp av oberoende återförsäljare. Sedan starten utgör Aloe vera gelé basen för företagets produkter och produktutveckling.

Företaget är idag världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe vera. Majoriteten av företagets produkter bygger på stabiliserad Aloe vera av den subtropiska plantan Aloe Barbadensis. Produktionsprocessen, från planta till färdig produkt, kontrolleras noggrant för att kunna garantera högsta kvalitet – vilket har gett Forever Livings Aloe vera certifikatet IASC’s* Seal of Approval och gjort Forever Living Products marknadsledande i världen.

Aloe vera gel

Aloe vera-dryck som är bra för både insida och utsida.

Innehåller 99,7% sabiliserad innergelé från högkvalitativ handplockad Aloe vera.

C-vitaminen motverkar trötthet och utmattning samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

Innehåller inget socker, sötningsmedel färgämnen och konserveringsmedel.

Mer information...

ever-shield deo stick

Vem du än är, vad du än gör – när temperaturen och tempot stiger under dagen känns det tryggt att kunna känna sig lika fräsch som när man gick hemifrån på morgonen. Aloe Ever-Shield™ Deodorant ger alla ett lika effektivt skydd mot dålig lukt. Det här är en produkt för alla som vill vara säkra på att hålla sig fräscha hela dagen. Den milda doften gör att den passar lika bra för både honom och henne.

Aloe Ever-Shield™ innehåller inte aluminiumklorid.

Mer information...

Bright™ Toothgel

Aloe vera-baserad tandkräm utan fluor som rengör effektivt, samtidigt som den vårdar tandkött och slemhinnor och ger en frisk andedräkt som varar länge.

Mer information...

aloe msm gel

Doftfri, skön massagegel med lugnande, stärkande och hudvårdande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter.

Eftersom Aloe MSM Gel inte doftar något alls är den perfekt även för den som är känslig för dofter. därför innehåller Aloe MSM Gel flera hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande ingredienser.

Mer information..

propolis creme

Den prisbelönta krämen propolis är en mild mjukgörande, fuktighetsbevarande och snabb absorberande kräm som är baserad på högklassad Aloe vera som passar även den känsliga huden. Den innehåller även propolis och kamomill som är kända för sina hudvårdande egenskaper, liksom allantoin som även lugnar och skyddar. Och sist men inte minst, vitamin E och betakaroten, som också tar hand om din hud. Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm.

Mer information...

heat lotion

Aloe Heat Lotion är en massagelotion med krämig konsistens som ger ett bra grepp och sjunker fint in i huden utan att kladda. Innehåller Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len. Aloe Heat Lotion är också fylld till bredden av hudvårdande och mjukgörande ingredienser, till exempel arginin, allantoin och oljor från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor.

Lika omtyckt av personer som tränar mycket och ofta som av den som har ett stillasittande kontorsjobb.

Doftar friskt av mint.

Mer information...

aloe lips

Aloe Lips™ följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.

Aloe Lips™ är ett läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.

Aloe vera och jojobaolja bidrar med hudvårdande och mjukgörande egenskaper och bivax hjälper till att skydda huden i alla väder. Aloe Lips™ innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel.


Mer information...

gelly

Vardagshjälten i badrumsskåpet: Aloe vera på tub

Aloe Vera Gelly är självaste Aloe vera-plantan på tub. Här får du vår finaste Aloe vera i geléform, redo att användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, lugnar och vårdar och är fuktighetsbevarande. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inget fett och kan därför till och med användas som ögonkräm. Aloe Vera Gelly är den perfekta allroundprodukten, både hemma i badrumsskåpet och att ta med när du reser på semester.

För att ytterligare förstärka Aloe verans egenskaper innehåller Aloe Vera Gelly även fuktighetsbevarande glycerin, skyddande och lugnande allantoin och antioxidanterna vitamin C och E. Aloe Vera Gelly innehåller ingen parfym.


Mer information...

aloe first

Aloe first är en uppfriskande spray med många andvändningsområden,

Du kan använda den som en skön svalkande spray då den innehåller aloe vera, propolis och utvalda örter, Perfekt efter en dag i solen, efter ett insektsstick eller i den torra luften på flygresan.

Passar även för hår och hårbotten då den innehåller Rölleka som bidrar med sina lugnande och uppfriskande egenskaper och tillsammans med salvia hjälper den också till att motverka uppkomsten av mjäll.


Mer information...

Forever Sun Lips™

Forever Sun Lips™ håller dina läppar mjuka och lena i alla väder, doftar friskt och gott och ger dessutom en skönt svalkande känsla. Med hudvårdande Aloe vera och mjukgörande jojobaolja, bland annat.

Mer information...

Detta är en exempeltext

Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum.

Detta är en exempeltext

Detta är en exempeltext för att visa hur det kan se ut. Du kan själv ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum.