Depend

Runt 1990 bytte det svenska företaget Depend fokus och inriktning,istället för hår- och hudvårdsprodukter som man fokuserat på sedan starten 1952 så satsade man nu helt på naglar- och nagelvård. Detta blev ett succedrag då man nu är etablerade i över 25 länder och räknas numera som en världsledande aktör inom området.

Effektiva, snygga och spännande saker för naglar till väldigt bra priser.

Sådant som naglar behöver, helt enkelt.

Depend o2 lack

Ett nagellack med en patenterad formula som släpper igenom syre bättre till nageln vilket har en positiv inverkan på nagelns kvalitet. Detta lack släpper igenom 30% mer syre än ett vanligt nagellack. Depend O2 nagellack är fria från Toluene, Formaldehyde och DBP (Dibutyl phthalate).

Pris: 29:-/st

Just nu får du 2 för 49:-

Detta lack ingår i flera av våra fotvårdsbehandlingar

Overnight

Depend strength overnight är en intensivkur för torra, sköra naglar. Återfuktar, förhöjer motståndskraften, stärker och återuppbygger strukturen i nagelplattan. Applicera 1 lager på ren nagel och låt verka under natten.

Använd 2-5 nätter i följd för att förhöja kurens effekt.


OBS! Nagellack ska ej appliceras över Strength Overnight.

Pris: 99:-/st

Anti-age

Depend strength Anti-Age är för torra, sköra, flisiga naglar.

Unik 2-in-1 formula som innehåller både en olja och en nagelstärkare som ger en hård flexibel yta. Återskapar, fuktbalanserar och kamouflerar gula missfärgningar. Appliceras 2 gånger/vecka i tunna lager som ofärgat lack eller som baslack. Fullt resultat på 1-2 veckor. Ridgefillereffekt, applicera lager tills ytan är jämn. Berikat med kokosolja, aprikosolja, avokadoolja samt vitamin B och C.


Pris: 119:-/st

instant repair

Depend strength instant repair - För tunna, mjuka naglar.

Stärker och lagar nageln omedelbart och når full effekt på 1 vecka.

Skapar en flexibel yta med en stark armering.

Appliceras 2 gånger/vecka i tunna lager som ofärgat lack eller som baslack.

Pris: 119:-/st

Depend 7 days

Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. För bästa resultat så använd 7 days starter kit.

Steg 1 – 7day CLEANSER som milt rengör nagelytan.

Steg 2 – 7day Protecting BASE som ger den perfekta fästytan för det färgade lacket och skyddar dina naglar från eventuella missfärgningar.

Steg 3. Måla med valfri färg.

Steg 4 – 7day Hybrid TOP som förseglar, ger superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Ingen LED-/UV-lampa behövs, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus.

3 för 99 :-

Pris : 39:-/st