Chokladserien

Ekologisk och naturlig hudvård för hela familjen

Choklad Serien är en svensk hud- och kroppsvård tillverkad i Jämtland av naturliga råvaror. Choklad Serien har tre huvudingredienser, choklad, kaffe och havtorn. Det är en fantastisk kombination där vi tar tillvara på råvarornas unika egenskaper.

Choklad Serien innehåller 70 % mörk ekologisk odlad choklad.I dag vet vi att mörk choklad har många positiva effekter både in- och utvärtes. Den innehåller massor av antioxidanter som kan skydda cellerna mot onödiga skador och kan därmed motverka onödigt åldrande. Antioxidanter kan också ha andra effekter, som att motverka tillväxt av bakterier.

Chokladserien -Kroppslotion

En Återfuktande kroppslotion med choklad, kaffe och havtorn som innehåller massor av antioxidanter.

Den är lugnande, uppstramande och cellaktiverande.

Huden blir sammetslen och får en fin lyster.

Den ljuvliga doften av choklad, kaffe och apelsin stimulerar sinnet och har en lugnande effekt.

Kan med fördel kombineras med kroppsskrubben.

Passar utmärkt att använda som fot- och handkräm.

Pris:399:-/st

Kroppsskrubb

Kroppsskrubb med choklad, kaffe, havssalt, havtorn och mint. Avlägsnar effektivt döda hudceller, öppnar porerna, rensar huden på slaggprodukter, stramar upp huden och drar ihop blodkärlen. Kaffe är känd för att motverka celluliter.

Används med fördel på hela kroppen, ej ansiktet. För bästa resultat använd skrubben på fuktad hud 2-3 gånger i veckan.

Kroppsskrubben är mycket koncentrerad, blanda den före användning med olja eller kroppskräm. En matsked av varje räcker till hela kroppen.


Kroppsskrubben består till stor del av 70 % ren mörk choklad vilket gör att huden, kläderna samt handduken kan bli något brun. Fördelaktigt att använda mörka kläder och handduk. Oljan i skrubben kan komma upp till ytan och bilda stjärnliknande mönster, som kan misstolkas som mögel.

Pris: 287:-/st

Spahuset tipsar:

Vill du göra en intensivkur mot celluliter på benen, använd skrubben på fuktad eller oljad hud varje dag i 2-3 veckor, därefter 2-3 gånger i veckan.

BODY COFFEE

MOISTURIZING BODY LOTION

En underbar kroppslotion som går djupt ner i huden och mjukgör, vårdar samt ger näringtill huden. Den bildar en effektiv fuktbarriär på din hud och den härliga doften är skapad av extrakt från den förtrollande kaffeblomman.

Moisturizing Body Lotion baseras på en mix av kaffeextrakt, sheasmör och ett urval av välgörande växtextrakt och det gör att bekymmer med torr, irriterad hud är ett minne blott!

Pris: 295:-/st