KROPP & Spa

En lyxig kroppsbehandling när du vill unna dig själv det lilla extra, eller om du vill ge bort en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om.


”För både kropp och själ”

Vi på Spahuset använder oss av lera och alger av det franska lyxiga märket Phytomer samt produkter från det svenska & ekologiska märket Maria Åkerberg. Dessa har en utrensande och formande effekt samt tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, ljuvliga chokladprodukter, kaffeprodukter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.

Vid graviditet bör du avvakta med följande behandlingar:

- Massage innan du passerat 12 veckor i din graviditet

- Husets SPA-behandling

- Husets Lyxiga Chokladdröm

- Cellulit och Detox behandling


Skrubb

- Energiskrubb med bodylotionmassage

Ekologisk & energigivande salt-peeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen och efterföljande härligt återfuktande bodylotionmassage. Ger en silkeslen hud med fantastisk lyster.

- Chokladskrubb med bodylotionmassage

Härlig kroppspeeling med kakaoextrakt och kiwikärnor. Avlägsnar gamla hudceller, friskar upp din hud och stimulerar cellförnyelsen. Behandlingen avslutas med en ljuvligt doftande & återfuktande ekologisk chokladbodylotionmassage.

- Kaffeskrubb med bodylotionmassage

Kraftfull energigivande kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Behandlingen avslutas med en härligt återfuktande bodylotionmassage med kaffeextrakt.HUSETS SPA-BEHANDLING

Unna dig en riktigt kundfavorit!

Behandlingen börjar med Alg/Lerinpackning som har en utrensande och formande effekt. Du blir sedan inpackad i värmefilt för att förstärka alg/lerinpackningens effekt och får under tiden som inpackningen verkar en härlig ansiktskur. Behandlingen avslutas med en avslappnande oljemassage för hela kroppen.


I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

Husets lyxiga chokladdröm

Har du drömt om att bada i choklad..?

Då rekommenderar vi Husets Lyxiga Chokladdröm!

En behandling för chokladälskaren som börjar med chokladskrubb och sedan blir du inpackad i en återfuktande chokladinpackning med värmefilt. Under tiden inpackningen verkar får du en härlig ansiktskur och behandlingen avslutas sedan med en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja.

Av denna behandlingen blir din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring.

Behandlingen har en även en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

Cellulit och detox behandling

Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen,

Du kommer få en Alg/Lerinpackning i värmefilt med en anti-age, utrensande & formande effekt, under tiden du ligger i värmefilt så får du en härlig ansiktskur, dusch, Cellulitbehandlande serum samt en härligt återfuktande bodylotionmassage.

I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

Healing

Vår Healing går ut på att du ska få ny positiv energi och komma i balans.

Vad är Healing?

Healing är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest, fysiska och mentala spänningar. Vid Healing arbetar vi med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.Hur upplevs behandlingen?

Healing kan upplevas på många olika sätt beroende på hur mottaglig du som kund är. En del människor känner inget alls under behandlingen utan känner mera av behandlingen efter en dag. Andra personer kan uppleva värme, kyla och pirrningar i kroppen under behandlingstillfället. Den vanligaste känslan är djupavslappning.


Våra terapeuter som utför Healing-behandlingarna är välutbildade och har flera års erfarenhet. När terapeuten utför Healing så kanaliserar hon energi till dig som kund vilket innebär att om Healingen är korrekt utförd kommer den fungera oavsett om personen som tar emot tror eller inte tror på Healing.


Hur går behandlingen till?

Terapeuten kommer att prata en stund med dig innan healingen börjar och därefter får du lägga dig på rygg i vår sköna behandlingssäng. Du får då blunda och slappna av medans terapeuten växlingsvis lägger händerna på olika kroppsdelar eller en bit ovanför kroppen. Detta är för att fylla på energi hos dig.

I denna behandling behåller kunden kläderna på


Helen utför Reiki Healing och Cathrine Klassisk Spirituell Healing.

Hjälper Healing?

Healing hjälper som regel alltid, men med detta menar vi inte att healing alltid gör alla friska. Healing jobbar inte enbart på det fysiska planet utan verkar oftast även starkt på det mentala och andliga planet, vilket i sin tur medför ett ökat välbefinnande och lugn. Healing handlar om att balansera upp kroppens olika fysiska, mentala och andliga områden.

Husets aromadröm

Innan vi påbörjar behandlingen får du välja en av våra fantastiska aromaoljor som terapeuten sedan blandar med den ekologiska bodylotion som du kommer bli masserad med. Innan den härligt avslappnande massagen får du en peeling av hela kroppen som effektivt avlägsnar gamla hudceller och ger kroppen en förnyad lyster. Efter massagen blir du varmt och skönt inpackad så att fukten tränger ordentligt in i huden. Samtidigt som inpackningen verkar får du är får du en härlig ansiktskur med rengöring, peeling och ansiktsmask.

Husets Favorit

En härlig kroppsbehandling som börjar med vårdande saltpeeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud följt av en ljuvligt avslappnande helkroppsmassage.

Husets topp till tå

För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Behandlingen börjar med en härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan får du en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, skrubb, ansiktsmassage, mask och dagkräm.

Husets avstressande massage

En kombination av 45 min avslappnande helkroppsmassage och vår populära Ayurvediska ansiktsmassage. Underbart avkopplande behandling som lättar upp muskelspänningar, tillför ny energi samt lyster till kropp och ansikte.

Friskvårdsfavoriten hand & fot

Avkopplande och vårdande massagebehandling för både händer & fötter. Inleds med fotbad + peeling och övergår sedan i skön fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. Avslutas med vårdande och återfuktande fot- och handmask samt hårbottenmassage.

prislista kropp

Öronljusbehandling

ca 30 min

475kr

Energiskrubb med bodylotionmassage

ca 45 min

595kr

Chokladskrubb med bodylotionmassage

ca 45 min

595kr

Kaffeskrubb med bodylotionmassage

ca 45 min

595kr

Healing

ca 60 min

650kr

Husets SPA-Behandling

ca 90 min

1 195kr

Husets Aromadröm

ca 90 min

1 195kr

Husets Favorit, ca 75 min

ca 75 min

1 095kr

Husets Topp Till Tå.

ca 75 min

1 095kr

Husets Lyxiga Chokladdröm

ca 105 min

1 395kr

Cellulit & Detox Behandling

ca 105 min

1 395kr

Husets Avstressande Massage

ca 90 min

1 295kr

Friskvårdsfavoriten Hand och Fot

ca 75 min

1 295kr