naglar


Välskötta händer och naglar är viktigt för det första intrycket. Låt vår professionella nagelskulptör ge dina händer ett lyft med en lyxig nagelförlängning eller ett mer naturtroget resultat med nagelförstärkning.


prislista naglar

”Välskötta händer och naglar påverkar

ofta en persons kroppsspråk.”


För att snabbt få långa naglar kan man göra en nagelförlängning. På en kort nagel sätter man en så kallad tipp och skulpterar material ovanpå. Har du redan längd på naglarna kan man göra en förlängning med endast skulptering. Du kan få fransk manikyr som sitter permanent, du kan byta lack som du vill utan att den försvinner.


Det finns många kvinnor som av många anledningar har problem med att få sina naglar att växa till önskad längd. Vanliga anledningar kan vara sköra naglar, livsstil eller en oförmåga att övervinna sin vana att bita på naglarna. Oavsett skäl är många kvinnor avundsjuka på de som har långa och vackra naglar.


Det mest naturliga alternativet är akrylnaglar. Dessa är också de starkaste och de som håller längst av alla alternativ. Oavsett om du väljer nagelförstärkning, nagelförlängning eller manikyr vill vi att dina naglar ser naturliga ut. Därför gör vi vackra, tunna, naturtrogna och hållbara naglar. Det viktiga är att du som kund känner dig nöjd och glad efter en behandling hos oss.

prislista naglar

Nagelförlängning/Förstärkning av Egen Nagel

Med permanent fransk manikyr/naturell.

 

995kr

Fyllning/Återbesök

Med permanent fransk manikyr/naturell.

 

650kr

Gellack inkl. borttagning

Lackning med gellack som håller ca 3-6 veckor. Valfri färg. 

 

570kr