naglar


Välskötta händer och naglar är viktigt för det första intrycket. Låt vår professionella nagelskulptör ge dina händer ett lyft med en lyxig nagelförlängning eller ett mer naturtroget resultat med nagelförstärkning.


prislista naglar

”Välskötta händer och naglar påverkar

ofta en persons kroppsspråk.”


För att snabbt få långa naglar kan man göra en nagelförlängning. På en kort nagel sätter man en så kallad tipp och skulpterar material ovanpå. Har du redan längd på naglarna kan man göra en förlängning med endast skulptering. Du kan få fransk manikyr som sitter permanent, du kan byta lack som du vill utan att den försvinner.


Det finns många kvinnor som av många anledningar har problem med att få sina naglar att växa till önskad längd. Vanliga anledningar kan vara sköra naglar, livsstil eller en oförmåga att övervinna sin vana att bita på naglarna. Oavsett skäl är många kvinnor avundsjuka på de som har långa och vackra naglar.


Det mest naturliga alternativet är akrylnaglar eller bio sculpture gel. Dessa är också de starkaste och de som håller längst av alla alternativ. Oavsett om du väljer nagelförstärkning, nagelförlängning eller manikyr vill vi att dina naglar ser naturliga ut. Därför gör vi vackra, tunna, naturtrogna och hållbara naglar. Det viktiga är att du som kund känner dig nöjd och glad efter en behandling hos oss.

Akrylnaglar

Varför ska jag göra mina akrylnaglar hos er på Spahuset?

Vi på spahuset använder med höga krav på säkerhet bara akryl från req som är ett svenskt företag som står för optimal materialkompabilitet. Ett unikt Akrylsystem som ger dig starka och hållbara naglar.

Vi vet även då att akrylen vi använder oss av inte innehåller MMA & på så vis inte kommer skada dina egna naglar eller hälsa.

Hos oss på spahuset kan du känna dig trygg med att Nagelterapeuten är utbildad, diplomerad & godkänd av SEYF/SANSA

JUST NU

Vår fina receptionist & Wellnessvärdinna Kimberly är nu Certifierad Nagelterapeut! Då hon är nyutbildad kommer vi erbjuda specialpriser tills vidare så passa på & boka in dig hos vår nya stjärna🌟

Bokning till Kimberly sker via telefon eller mail.

PRISLISTA HOS KIMBERLY

Förlägning / Förstärkning av egen nagel

550 kr

Återbesök

450 kr

Klassisk Manikyr

665 kr

Manikyr

565 kr

Lackgel inkl borttagning

470 kr

Bio Sculpture Gel®

Vi på Spahuset är unika och dom ända i Örebro som arbetar med bio sculpture.

Så passa på att vara lika unik och ha något som inte dina vänner har, boka in dig nu!

Bio Sculpture Gel® blev för första gången introducerad på marknaden i 1988. Detta nagelsystem representerade något helt nytt - en nagelgelé som var lika flexibel som den naturliga nageln och som var upplösbar.

Bio Sculpture Gel har i flera år försökt att vidareutveckla sin produktserie och har under alla år på marknaden varit ett ledande system i nagelbranschen. Bio Sculpture Gel nagelsystem är utvecklat för att ge styrka och skydd till den naturliga nageln. Ingen primer eller aktivator används . Geléen skadar inte den naturliga nageln, den kan lösas upp utan att filas,

Vår Gel Remover löser upp geléen från nageln på 20 min.

Bio Sculpture Gel är kliniskt testat av Farmovs Parexel, som är ett internationellt godkänt forskningsinstitut, och med ett väldigt bra resultat. Resultatet visar att systemet är 99% allergifritt.

lackgel

REQ LackGel är ett permanent lack som härdas i UV-ljus/LED och ger nageln en felfri och hållbar lackning med lyster och glans i 3-4 veckor!

OBS! Färgerna kan skilja sig från bilden!

prislista naglar

AKRYL:

 


Nagelförlängning/Förstärkning av Egen Nagel

Med permanent fransk manikyr/naturell.

 

995kr

Fyllning/Återbesök

Med permanent fransk manikyr/naturell.

 

650kr

Gellack inkl. borttagning

Lackning med gellack som håller ca 3-6 veckor. Valfri färg. 

 

570kr

Borttagning av akrylnaglar


 

500kr

 

BIO SCULPTURE:

 


Förlängning med mall

 

995kr

Återbesök

återbesök rekommenderas var 3-5 vecka.

 

650kr

Förstärkning egen nagel

 

700kr

Borttagning av bio sculpture

 

500kr

 

LACKGEL

Gellack inkl. borttagning

Lackning med gellack som håller ca 3-6 veckor. Valfri färg.

 

570kr