. . . KROPP . . . 

”För både kropp och själ”

En lyxig kroppsbehandling när du vill unna dig själv det lilla extra, eller om du vill ge bort en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om.


Vi på Spahuset använder oss av lera och alger av det franska märket Phytomer. Dessa har en utrensande och formande effekt samt att de tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, lavendelblommor, örter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.


Du kan välja att bli inpackad i underbar choklad från Chocolate SPA och få fart på endorfinerna i kroppen, samtidigt som huden blir slimmad och uppstramad. En riktigt lyxig behandling för alla dina sinnen!


Att bli inpackad i kaffe från Body Coffee kan vara ett annat alternativ. En behandling som är mycket energigivande.


Vid graviditet bör du dock avvakta med följande behandlingar:

- Massage innan du passerat 12 veckor i din graviditet

- Husets SPA-behandling

- Husets Chokladdröm

- Husets Kaffedröm


I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

kropp

Body Scrub

Saltkristall-peeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud. Dusch samt bodylotion för en silkeslen hud.

ca 45 min

575kr

Chokladskrubb

Mild kroppspeeling med kakaoextrakt och kiwikärnor. Avlägsnar gamla döda hudceller, friskar upp din hud och stimulerar cellförnyelsen. Dusch samt Cacao Bodycream.

ca 45 min

595kr

Kaffeskrubb

Kraftfull energigivande kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar cirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Dusch samt lotion med kaffeextrakt.

ca 45 min

595kr

Husets SPA-Behandling

Alg/Lerinpackning med en utrensande och formande effekt. Inpackning i värmefilt, ansiktsrengöring + mask, dusch samt en skön avslutande oljemassage för hela kroppen.

ca 90 min

1 050kr

Oligomer SPA

En holistisk, balanserande behandling som både vårdar din hud och ger dig djup avslappning. Det börjar med en helkroppspeeling och övergår i en djupt avslappnande och balanserande massage från tåspets till hårbotten.

ca 90 min

950kr

Husets Chokladdröm

En total chokladfrossa som inkluderar chokladskrubb, chokladinpackning i värmefilt samt avslutande bodycream. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Behandlingen har en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

ca 90 min

1 050kr

Husets Kaffedröm

Kaffeskrubb, kaffeinpackning i värmefilt samt avslutande lotion med kaffeextrakt. Unik energigivande inpackning som eliminerar gifter, motverkar celluliter, verkar slimmande, uppstramande samt mjukgör din hud.

ca 90 min

1 050kr

Marin Kroppsinpackning

Peeling av hela kroppen och därefter en ljuvligt doftande kroppsinpackning med en vitaliserande havsvattengelé, vilken tillför huden mängder av mineraler och fukt. Dusch samt bodylotion.

ca 90 min

1 025kr

Healing

Hjälper kroppen att självläka genom tillförande av livsenergi så att balans kan ske mentalt, känslomässigt och andligt. 

ca 60 min

650kr

Öronljusbehandling

Djupvärme och undertryck ger en djupverkande rengöring av öronkanalerna. Bra tex. vid vaxproppar, tinnitus, nedsatt hörsel och problem med bihålor.

ca 30 min

475kr