KROPP

En lyxig kroppsbehandling när du vill unna dig själv det lilla extra, eller om du vill ge bort en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om.


prislista kropp

”För både kropp och själ”

Vi på Spahuset använder oss av lera och alger av det franska märket Phytomer eller det svenska & ekologiska märket Maria Åkerberg. Dessa har en utrensande och formande effekt samt att de tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, ljuvliga chokladprodukter, kaffeprodukter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.

Vid graviditet bör du dock avvakta med följande behandlingar:

- Massage innan du passerat 12 veckor i din graviditet

- Husets SPA-behandling

- Husets Lyxiga Chokladdröm

- Cellulit och Detox behandling


Skrubb

- Energiskrubb med bodylotionmassage

Ekologisk & energigivande salt-peeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen och efterföljande härligt återfuktande bodylotionmassage. Ger en silkeslen hud med fantastisk lyster.

- Chokladskrubb med bodylotionmassage

Mild kroppspeeling med kakaoextrakt och kiwikärnor. Avlägsnar gamla hudceller, friskar upp din hud och stimulerar cellförnyelsen. Dusch samt ljuvligt doftande ekologisk chokladbodylotionmassage.

- Kaffeskrubb med bodylotionmassage

Kraftfull energigivande kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Dusch samt återfuktande bodylotionmassage med kaffeextrakt.HUSETS SPA-BEHANDLING

Unna dig en riktigt kundfavorit!

Behandlingen börjar med att du får en Alg/Lerinpackning med en utrensande och formande effekt. Du blir sedan inpackad i värmefilt medan alg/leran verkar. Du kommer då att få en ansiktskur. Hela behandlingen slutar med en oljemassage för hela kroppen.


I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

Husets lyxiga chokladdröm

Har du drömt om att bada i choklad..?

Då rekommenderar vi Husets Lyxiga Chokladdröm!

En behandling för chokladälskaren som börjar med en chokladskrubb och sedan blir du inpackad i chokladinpackning med värmefilt, under tiden inpackningen får verka får du en härlig ansiktskur och behandlingen avslutas sedan med en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja.

Av denna behandlingen blir din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring.

Behandlingen har en även en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

Cellulit och detox behandling

Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen,

Du kommer få en Alg/Lerinpackning i värmefilt med en anti-age, utrensande & formande effekt, under tiden du ligger i värmefilt så får du en härlig ansiktskur, dusch, Cellulitbehandlande serum samt en härligt återfuktande bodylotionmassage.

I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

Healing

Healing går ut på att kunden ska få ny positiv energi och komma i balans.

Terapeuten kommer prata en stund med dig innan healingen börjar, sedan får du lägga dig på rygg på massagebänken. Du får då blunda och slappna av medans terapeuten lägger händerna på olika kroppsdelar eller en bit ovanför kroppen om du tycker det är obehagligt med beröring. Detta är för att fylla på energi hos dig. Då kan man uppleva värme, kyla och pirrningar.

Du kan uppleva djupavslappning.


I denna behandling behåller kunden kläderna på

Husets aromadröm

Du får börja behandlingen att välja en av våra fantastiska aromaoljor som terapeuten sedan blandar med bodylotion som du kommer blir masserad med men innan massagen får du en peeling av hela kroppen. Efter massagen blir du vamrt och skönt inpackad. Under tiden du är inpackad får du en härlig ansiktskur.

Husets Favorit

En härlig kroppsbehandling som börjar med en vårdande saltpeeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud följt av en avslappnande helkroppsmassage.

Husets topp till tå

För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. Behandlingen börjar med en härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan får du en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, skrubb, ansiktsmassage, mask och dagkräm.

Husets avstressande massage

En kombination av 45 min avslappnande helkroppsmassage och vår populära Ayurvediska ansiktsmassage. Underbart avkopplande behandling som lättar upp muskelspänningar, tillför ny energi samt lyster till kropp och ansikte.

Friskvårdsfavoriten hand & fot

Avkopplande och vårdande massagebehandling för både händer & fötter. Inleds med fotbad + peeling och övergår sedan i skön fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. Avslutas med vårdande och återfuktande fot- och handmask samt hårbottenmassage.

prislista kropp

Öronljusbehandling

ca 30 min

475kr

Energiskrubb med bodylotionmassage

ca 45 min

595kr

Chokladskrubb med bodylotionmassage

ca 45 min

595kr

Kaffeskrubb med bodylotionmassage

ca 45 min

595kr

Healing

ca 60 min

650kr

Husets SPA-Behandling

ca 90 min

1 195kr

Husets Aromadröm

ca 90 min

1 195kr

Husets Favorit, ca 75 min

ca 75 min

1 095kr

Husets Topp Till Tå.

ca 75 min

1 095kr

Husets Lyxiga Chokladdröm

ca 105 min

1 395kr

Cellulit & Detox Behandling

ca 105 min

1 395kr

Husets Avstressande Massage

ca 90 min

1 295kr

Friskvårdsfavoriten Hand och Fot

ca 75 min

1 295kr