KROPP

En lyxig kroppsbehandling när du vill unna dig själv det lilla extra, eller om du vill ge bort en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om.


prislista kropp

”För både kropp och själ”

Vi på Spahuset använder oss av lera och alger av det franska märket Phytomer. Dessa har en utrensande och formande effekt samt att de tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, lavendelblommor, örter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.


Du kan välja att bli inpackad i underbar choklad från Chocolate SPA och få fart på endorfinerna i kroppen, samtidigt som huden blir slimmad och uppstramad. En riktigt lyxig behandling för alla dina sinnen!


Att bli inpackad i kaffe från Body Coffee kan vara ett annat alternativ. En behandling som är mycket energigivande.


Vid graviditet bör du dock avvakta med följande behandlingar:

- Massage innan du passerat 12 veckor i din graviditet

- Husets SPA-behandling

- Husets Chokladdröm

- Husets Kaffedröm


I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

prislista kropp

Body Scrub

Saltkristall-peeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud. Dusch samt bodylotion för en silkeslen hud.

ca 45 min

575kr

Chokladskrubb

Mild kroppspeeling med kakaoextrakt och kiwikärnor. Avlägsnar döda hudceller, friskar upp din hud och stimulerar cellförnyelsen. Dusch samt ekologisk chokladbodylotion.

ca 45 min

595kr

Kaffeskrubb

Kraftfull energigivande kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller, stimulerar cirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Dusch samt lotion med kaffeextrakt.

ca 45 min

595kr

Husets SPA-Behandling

Alg/Lerinpackning med en utrensande och formande effekt. Inpackning i värmefilt, ansiktsrengöring + mask, dusch samt en skön avslutande oljemassage för hela kroppen.

ca 90 min

1 050kr

Husets Lyxiga Chokladdröm

En total chokladfrossa som inkluderar mild chokladskrubb, chokladinpackning i värmefilt samt en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Behandlingen har en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar

endorfinproduktionen.

ca 105 min

1 295kr

Husets Kaffedröm

Kaffeskrubb, kaffeinpackning i värmefilt samt avslutande lotion med kaffeextrakt. Unik energigivande inpackning som eliminerar gifter, motverkar celluliter, verkar slimmande, uppstramande samt mjukgör din hud.

ca 90 min

1 050kr

Marin Kroppsinpackning

Peeling av hela kroppen och därefter en ljuvligt doftande kroppsinpackning med en vitaliserande havsvattengelé, vilken tillför huden mängder av mineraler och fukt. Dusch samt bodylotion.

ca 90 min

1 025kr

Healing

Hjälper kroppen att självläka genom tillförande av livsenergi så att balans kan ske mentalt, känslomässigt och andligt.

ca 60 min

650kr

Öronljusbehandling

Djupvärme och undertryck ger en djupverkande rengöring av öronkanalerna. Bra tex. vid vaxproppar, tinnitus, nedsatt hörsel och problem med bihålor.

ca 30 min

475kr

Husets Aromadröm

En lugn och avslappnande behandling som börjar med peeling av hela kroppen och sedan övergår till en skön massage och inpackning av valfri väldoftande aromaolja. Du får även en ansiktskur med rengöring, ansiktsmassage, skrubb, mask och dagkräm.

ca 90 min

1 050kr

Husets Favorit

En härlig kroppsbehandling som börjar med en vårdande peeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud följt av en avslappnande helkroppsmassage.

ca 75 min

995kr

Husets Topp Till Tå

För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. En härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, ansiktsmassage, skrubb, mask och dagkräm.

ca 75 min

995kr