KROPP

En lyxig kroppsbehandling när du vill unna dig själv det lilla extra, eller om du vill ge bort en riktigt skön upplevelse till någon du tycker om.


prislista kropp

”För både kropp och själ”

Vi på Spahuset använder oss av lera och alger av det franska märket Phytomer. Dessa har en utrensande och formande effekt samt att de tillför mycket spårämnen och mineraler till din hud. Vi använder även havssaltkristaller, lavendelblommor, örter och aromaoljor i våra kroppsbehandlingar.


Du kan välja att bli inpackad i underbar choklad från Chocolate SPA och få fart på endorfinerna i kroppen, samtidigt som huden blir slimmad och uppstramad. En riktigt lyxig behandling för alla dina sinnen!


Att bli inpackad i kaffe från Body Coffee kan vara ett annat alternativ. En behandling som är mycket energigivande.


Vid graviditet bör du dock avvakta med följande behandlingar:

- Massage innan du passerat 12 veckor i din graviditet

- Husets SPA-behandling

- Husets Lyxiga Chokladdröm

- Cellulit och Detox behandling


I ovanstående SPA-behandlingar ingår inpackning i värmefilt vilket ska undvikas vid graviditet.

prislista kropp

Öronljusbehandling

Djupvärme och undertryck ger en djupgående rengöring av öronkanalerna. Bra tex. vid vaxproppar, tinnitus, nedsatt hörsel och problem med bihålor.

ca 30 min

475kr

Energiskrubb med bodylotionmassage

Ekologisk & energigivande salt-peeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen och efterföljande härligt återfuktande bodylotionmassage. Ger en silkeslen hud med fantastisk lyster.

ca 45 min

595kr

Chokladskrubb med bodylotionmassage

Mild kroppspeeling med kakaoextrakt och kiwikärnor. Avlägsnar gamla hudceller, friskar upp din hud och stimulerar cellförnyelsen. Dusch samt ljuvligt doftande ekologisk chokladbodylotionmassage.

ca 45 min

595kr

Kaffeskrubb med bodylotionmassage

Kraftfull energigivande kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller, stimulerar blodcirkulationen, motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning och gör din hud sammetslen. Dusch samt återfuktande bodylotionmassage med kaffeextrakt.

ca 45 min

595kr

Healing

Hjälper kroppen att självläka genom tillförande av livsenergi så att balans kan ske mentalt, känslomässigt och andligt.

ca 60 min

650kr

Husets SPA-Behandling

Alg/Lerinpackning med en utrensande och formande effekt. Inpackning i värmefilt, ansiktsrengöring + återfuktande mask, dusch samt en skön avslutande oljemassage för hela kroppen.

ca 90 min

1 195kr

Husets Aromadröm

En lugn och avslappnande behandling som börjar med peeling av hela kroppen och sedan övergår till en skön massage och inpackning av valfri väldoftande aromaolja. Du får även en ansiktskur med rengöring, ansiktsmassage, skrubb, mask och dagkräm.

ca 90 min

1 195kr

Husets Favorit, ca 75 min

En härlig kroppsbehandling som börjar med en vårdande peeling som avlägsnar döda hudceller, eliminerar orenheter samt intensivt återfuktar din hud följt av en avslappnande helkroppsmassage.

ca 75 min

1 095kr

Husets Topp Till Tå

För dig som vill ha en lugn och avslappnande behandling för både kropp och ansikte. En härlig helkroppsmassage på ca 45min och sedan en ansiktskur på ca 30 min med rengöring, skrubb, ansiktsmassage, mask och dagkräm.

ca 75 min

1 095kr

Husets Lyxiga Chokladdröm

En total chokladfrossa som inkluderar mild chokladskrubb, chokladinpackning i värmefilt samt en avslappnande helkroppsmassage med ekologisk chokladolja. Din hud blir mjuk, len och fulladdad med fukt och näring. Inkl. ansiktsrengörning och återfuktande mask. Behandlingen har en slimmande och uppstramande effekt samt stimulerar endorfinproduktionen.

ca 105 min

1 395kr

KOMMER SNART!


Cellulit & Detox Behandling

Unik energigivande behandling som eliminerar gifter, motverkar celluliter och har en slimmande effekt. Stimulerande peeling som motverkar celluliter, förbättrar kroppens utrensning & gör din hud sammetslen, Alg/Lerinpackning i värmefilt med en anti-age, utrensande & formande effekt, dusch, Cellulitbehandlande serum samt en härligt återfuktande bodylotionmassage. Inkl ansiktskur med rengörning, peeling, återfuktande mask och fuktkräm.

ca 105 min

1 395kr

Husets Avstressande Massage

En kombination av 45 min avslappnande helkroppsmassage och vår populära Ayurvediska ansiktsmassage. Underbart avkopplande behandling som lättar upp muskelspänningar, tillför ny energi samt lyster till kropp och ansikte. Inkl. ansiktsrengöring, peeling samt fuktkräm.

ca 90 min

1 295kr

Friskvårdsfavoriten Hand och Fot

Avkopplande och vårdande massagebehandling för både händer & fötter. Inleds med fotbad + peeling och övergår sedan i skön fot, underbens, hand och armmassage som ökar blodcirkulationen. Avslutas med vårdande och återfuktande fot- och handmask samt hårbottenmassage.

ca 75 min

1 295kr