FRANSAR & BRYN

"ge ditt ansikte ett naturligt lyft"

Våra hudterapeuter på Spahuset har flera års erfarenhet av brynformning och vet att det är ett hantverk som kräver skicklighet och erfarenhet. Alla bryn ser olika ut och har sin egna ideala form, den hjälper vi dig att ta fram!

Vi anpassar färgerna efter ditt önskemål och arbetar både med vax och pincett för bästa effekt när vi formar dina ögonbryn. Du behöver inte göra annat än att slappna av, dessutom ligger du skönt nerbäddad i våra bekväma behandlingssängar.

frans & brynfärg

inkl formning

Ögonbrynsfärg och formning av brynen ramar in, framhäver dina ögon och ger ansiktet ett naturligt ”lyft”.

Färgning av ögonfransarna intensifierar din blick och ger dina ögon djup. Boka in brynformning, brynfärgning och/eller fransfärgning hos oss och upptäck vilken skillnad det gör du också!

LASH LIFT MED

KERATInboost

Trött på mascaraklumpar och fransböjare?

Får du allergiska reaktioner eller har du kanske tröttnat på fransförlängning? Låt oss introducera behandlingen för alla er som vill ha ett hållbart och naturligt resultat som dessutom är skonsam mot både era fransar och ögon.

Lash Lift!

"lash lift är det bästa jag gjort"

Permanent uppböjning (lashlift) av ögonfransarna ger ett hållbart, naturligt resultat i upp till mellan 6-8 veckor allt beroende på dina fransars växtcykel. Uppböjningen ”öppnar upp” och ramar in ögat vilket får dem att se både större och mer intensiva ut. Den snygga böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. För permanent snyggt böjda fransar rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen ca var 6-8:e vecka. För extra märkbart resultat rekommenderar vi fransfärg i samband med behandlingen. Färgen mattas vanligen efter ca 4-6 veckor så om du vill kan du boka en extra fransfärg innan nästa Lash Lift behandling. Vi avslutar alltid våra Lash Lift med Keratin Boost, varför då?


▪ Keratinet verkar som en laminering av din egen frans då det vårdar och stärker fransarna med upp till 40%.

▪ Vätskan återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare.

▪ Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så det blir friska från roten till toppen. Ger därav ett naturligt skydd & förlänger livslängden på fransarna.

▪ Keratin Boost bibehåller även effekterna som blir med Permanent fransuppböjning & frans/brynfärgning.


Upplev vad KERATIN BOOST kan göra för dina fransar!


Varför Lash lift/Permanent fransuppböjning?

- Dina fransar får en snygg och naturlig böj

- Böjda fransar ger en illusion av längre och fylligare fransar

- Dina ögon får en piggare och mer intensiv look


Vid behandling:

- Kom osminkad och undvik oljebaserade produkter på dina fransar dagen innan behandling.

- Vid behandling ser vi till dina fransars längd samt ditt eget önskemål och anpassar böjen därefter. 

- Resultatet av uppböjningen blir olika beroende på kvalitén på dina egna fransar. 


Efter behandling:

- Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter behandling.

- Gnugga ej på fransarna, använd borsten du får med vid behandling.

- Undvik varma duschar och bastubad. Olja och värme kan förstöra effekten av permanenten.


Tips: 

- Köp till en KERATIN BOOST vid din lash lift behandling

fransförlägning

singel & volymfransar

Önskar du längre och mer böjda fransar?

Du kanske inte får bära makeup på ditt arbete?

Drömmer du om att dölja ett överhäng utan kirurgiska ingrepp?

Är du som många andra trött på mascara?


Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt dygnet runt.

Vår certifierade fransstylist presenterar alltid den bästa fransappliceringen för just dina ögon. Den kundanpassade appliceringen baseras på hur dina naturliga fransar ser ut samt efter dina egna önskemål. Vi utför både förlängningar med singelfransar och volymfransar.

Produkterna vi använder vid fransförlängningen har lång livslängd, medicinsk kvalitet och ett prisbelönt limm skapat för den mest skonsamma professionella ögonfransförlängningen.


Vad är då skillnaden mellan singel & volymfransar?

Singelfransar är den klassiska och första metoden fransförlängning. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar. Vi fäster en singelfrans på den naturlig fransen och resultatet är därför beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.


Volymfransarna är tunnare och läggs i knippen, med 2-5 fransar, som fästs på din naturliga frans. Du får alltså ett mer fjäderlikt och fluffigare resultat. Med volymfransar kan du bygga en mer fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar. Volymfransarna är lätta och skonsamma mot dina naturliga fransar.


Hur går behandlingen till?

Behandlingen tar ca 2 timmar och vi rekommenderar återbesök var 3-5 vecka. Under hela behandlingen ligger du bekvämt nedbäddad med slutna ögon i vår behandlingssäng. Behandlingen är helt smärtfri och ger ett tillfälle till avslappning där många kunder somnar. Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning för bästa hållbarhet och optimal påfyllning vid nästa besök inom 3-5 veckor.

Påfyllningen tar ca 1,5 timmar.

prislista

FRANSAR & BRYN

Frans- och Brynfärgning inkl formning - 435kr

Fransfärgning - 335kr

Fransfärg inkl. brynformning - 395kr

Brynfärgning inkl formning - 335kr

Brynformning - 295kr

I samband med ansiktsbehandling ges 100 kr rabatt på ovanstående frans & bryn tjänster.

Keratin Boost i samband med frans/brynfärgning - 50kr

Förläng effekterna som blir med Permanent fransuppböjning & frans/brynfärgning med en Keratin Boost. Stärker & vårdar fransarna upp till 40% och bibehåller effekten av färgning. Utförs endast i kombination med frans/bryn/ ansiktsbehandling.

Lash lift med Keratin Boost + fransfärg - 895kr

Lash lift med Keratin Boost + fransfärg och brynfärg + plock. - 995kr

Lash Lift är en skonsam & mycket populär metod som ger ett hållbart och naturligt resultat. Du vaknar upp med mörka och perfekt böjda fransar i upp till 6-8 veckor, allt beroende på dina fransars växtcykel. Behandlingen fungerar på både korta och långa fransar.

Fransförlängning, singel - 1 100kr

Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt. Resultatet blir en mascaraeffekt, längre och tjockare fransar.

Fransförlängning, volym - 1 500kr

Med en fransförlängning ser du alltid pigg och fräsch ut med en snygg och naturlig mascaraeffekt. Med volymfransar kan du bygga en mer fyllig effekt oavsett om du har glesa eller kortare fransar. De är lätta och mer skonsamma mot dina naturliga fransar.

Påfyllning, singelfransar - 750kr

Påfyllning, volymfransar - 850kr

Borttagning av fransar - 400kr

Borttagning av fransförlängning - singel eller volymfransar.