FRANSAR & BRYNÖgonbrynsfärg och formning av brynen ramar in, framhäver dina ögon och ger ansiktet ett naturligt ”lyft”. Färgning av ögonfransarna intensifierar din blick och ger dina ögon djup.hej

"ge ditt ansikte ett naturligt lyft"

Våra hudterapeuter på Spahuset har flera års erfarenhet av brynformning och vet att det är ett hantverk som kräver skicklighet och erfarenhet. Alla bryn ser olika ut och har sin egna ideala form, den hjälper vi dig att ta fram!

Vi anpassar färgerna efter ditt önskemål och arbetar både med vax och pincett för bästa effekt när vi formar dina ögonbryn.


Vanligtvis använder vi oss av pincetten för att hitta den perfekta formen. Du behöver inte göra annat än att slappna av Dessutom ligger du skönt nerbäddad i våra bekväma behandlingssängar.


Boka in brynformning, brynfärgning och/eller fransfärgning hos oss och upptäck vilken skillnad det gör du också!

PERMANENT FRANSUPPBÖJNING

"permanent Fransuppböjning är det bästa jag gjort"

Trött på mascaraklumpar och fransböjare? Får du allergiska reaktioner eller har du kanske tröttnat på fransförlängning? Nu kan vi introducera en behandling för alla er som vill ha ett hållbart och naturligt resultat som dessutom är skonsam mot både era fransar och ögon.


Permanent uppböjning av ögonfransarna ger ett hållbart, naturligt resultat i upp till mellan 6-8 veckor allt beroende på dina fransars växtcykel. Uppböjningen ”öppnar upp” och ramar in ögat vilket får dem att se både större och mer intensiva ut. Den snygga böjen håller tills dess att din egen frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent snyggt böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen ca var 4-6:e vecka. Behandlingen fungerar på både korta och långa fransar.


Varför permanent fransuppböjning?

- Dina fransar får en snygg och naturlig böj

- Böjda fransar ger en illusion av längre och fylligare fransar

- Dina ögon får en piggare och mer intensiv look


Vid behandling:

- Kom osminkad och undvik oljebaserade produkter på dina fransar dagarna innan behandling.

- Vid behandling ser vi till dina fransars längd samt ditt eget önskemål och anpassar böjen därefter. 

- Resultatet av uppböjningen blir olika beroende på kvalitén på dina egna fransar. 


* Tips: 

- Ta med din egen mascara och applicera direkt efter behandling, låt mascaran sitta på fransarna i 24h för förlängt resultat av den permanenta böjen. 

- Om du tycker att fransarna drar upp sig för mycket, använd rengöring och eventuellt olja för att neutralisera permanenten och för att tynga ner fransarna.

prislista FRANSAR & BRYN

Frans- och Brynfärgning inkl formning

 

435kr

Fransfärgning

 

335kr

Fransfärg inkl. brynformning

 

395kr

Brynfärgning inkl formning

 

335kr

Brynformning

 

295kr

Frans eller brynfärg i komb. med ansiktsbehandling

 

195kr

Frans och brynfärg inkl. formning i kombination med ansiktsbehandling

 

300kr

Fransuppböjning

 ca 60 min

695kr

Fransuppböjning + fransfärg

 ca 60 min

795kr

Fransuppböjning + fransfärg och brynfärg + plock.

Permanent fransuppböjning är en skonsam metod som ger ett hållbart och naturligt resultat i upp till 4-8 veckor, allt beroende på dina fransars växtcykel. Uppböjningen ”öppnar upp” och ramar in ögat vilket får dem att se både större och mer intensiva ut.

Behandlingen fungerar på bådekorta och långa fransar.

 ca 75 min

895kr