. . .jubeleum 8 december 2018 . . . 

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS IGEN!


PERFEKT TILLFÄLLE ATT KÖPA JULKLAPPAR!🎄🎁🎅


Vi ses på Lördag den 8/12 klockan 9-14


Mer information hittar du här

Varmt välkomna på Spahusets 14:de JUBELEUM!

. . . BRÖLLOPSMÄSSA 28 OKTOBER 2018 . . . 

Vi ses väl på Bröllopsmässan?✨


Tillsammans med Katrinelund gästgiveri & sjökrog och andra underbara utställare ger vi inspiration & goda råd till er som går i bröllopstankar👰🏼🤵🏻💍

. . . SCREENINGEVENT 10 OKTOBER 2018 . . . 

✨Screeningevent på Spahuset✨

Den 10/10 kommer Exuviance till oss och "screenar" din hud! En modern teknik som mäter av fett & fuktbalansen i huden och därav ger dig en pricksäker hudanalys! Med hjälp av screening ser hudterapeuten och Exuviance Experten vad huden består av och vad den är i behov av.


❤️Varmt välkomna till oss❤️

Onsdag den 10/10 mellan klockan 14-18

- Exklusiva erbjudanden

- Dryck & lättare tilltugg


Det finns begränsat antal platser för screeningen. Du bokar din tid via telefon och får då betala 150kr som deposition. Denna summa betalas tillbaka vid köp av minst två hudvårdsprodukter.


Boka din plats redan idag!

019- 31 48 00


Mer info på Facebook:

https://www.facebook.com/events/2200314670212635/

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

. . . EVENT NANNIC 20 APRIL 2018 . . . 

event nannic 20 april 14-18

- Exklusiva erbjudanden på alla NBE-behandlingar (ansikte, kropp & massage)

- 20% på alla NANNIC-produkter

- Lyxiga tävlingar 

- Experthjälp från skönhetsexpert


ÄNTLIGEN kan vi gå ut med vårt fantastiska event!


Som ni säkert vet om har vi APRIL = NANNIC-MÅNAD hos oss på Spahuset. Månadens produkt är givetvis Nannics populära Serum-In-Cream, men vi slår på stort och tar hit Sveriges utbildningsansvarig för NANNIC + NBE- BEAUTY. Fredag den 20 April mellan klockan 14-18 kommer Karin Byrud till oss! 


Karin är auktoriserad hudterapeut och utbildningsansvarig på Nannic Sverige samt skribent som skönhetsexpert i Lifestyle Wellness. Hon kommer att finnas på plats klockan 14-18 och ge er experthjälp på både behandlingar och produkter från ett av de världsledande skönhetsmärkena Nannic. ♥ 

Ni vet väl om att Nannic dessutom vann THE BEAUTY OSCAR FOR MOST LUXURY SERIES OF 2018 och världens SPA-märke år 2016? Vi är mycket stolta över att få ha detta exklusiva, resultatbevisade och prisvärda märke hos oss på Spahuset. 


Denna dag kommer vi att ha:

- Exklusiva erbjudanden på alla NBE-behandlingar (ansikte, kropp & massage)

- 20% på alla NANNIC-produkter

- Lyxiga tävlingar (Ni är väl med i tävling nummer 1, om Nannics favoriter och storsäljare? Tävlingen hittar ni i ett inlägg i eventet på Facebook)


Visst låter det spännande? 

Varmt välkommen att titta in till oss den 20 April någon gång mellan 14-18. Givetvis får du även ta med dig dina kompisar.


Anmäl er genom att klicka i ”KOMMER” i vårt FB- event, kontakta oss via mejl, telefon, PM eller Instagram. HOPPAS VI SES! 


Mer info om eventet, här!