. . . SCREENINGEVENT 10 OKTOBER . . . 

✨Screeningevent på Spahuset✨

Den 10/10 kommer Exuviance till oss och "screenar" din hud! En modern teknik som mäter av fett & fuktbalansen i huden och därav ger dig en pricksäker hudanalys! Med hjälp av screening ser hudterapeuten och Exuviance Experten vad huden består av och vad den är i behov av.

En hudkonsultation i toppklass!


Save the date!

Boka in detta i er kalender:

Onsdag den 10/10 mellan klockan 14-18.


Mer info kommer inom kort...

. . . EVENT NANNIC 20 APRIL . . . 

event nannic 20 april 14-18

- Exklusiva erbjudanden på alla NBE-behandlingar (ansikte, kropp & massage)

- 20% på alla NANNIC-produkter

- Lyxiga tävlingar 

- Experthjälp från skönhetsexpert


ÄNTLIGEN kan vi gå ut med vårt fantastiska event!


Som ni säkert vet om har vi APRIL = NANNIC-MÅNAD hos oss på Spahuset. Månadens produkt är givetvis Nannics populära Serum-In-Cream, men vi slår på stort och tar hit Sveriges utbildningsansvarig för NANNIC + NBE- BEAUTY. Fredag den 20 April mellan klockan 14-18 kommer Karin Byrud till oss! 


Karin är auktoriserad hudterapeut och utbildningsansvarig på Nannic Sverige samt skribent som skönhetsexpert i Lifestyle Wellness. Hon kommer att finnas på plats klockan 14-18 och ge er experthjälp på både behandlingar och produkter från ett av de världsledande skönhetsmärkena Nannic. ♥ 

Ni vet väl om att Nannic dessutom vann THE BEAUTY OSCAR FOR MOST LUXURY SERIES OF 2018 och världens SPA-märke år 2016? Vi är mycket stolta över att få ha detta exklusiva, resultatbevisade och prisvärda märke hos oss på Spahuset. 


Denna dag kommer vi att ha:

- Exklusiva erbjudanden på alla NBE-behandlingar (ansikte, kropp & massage)

- 20% på alla NANNIC-produkter

- Lyxiga tävlingar (Ni är väl med i tävling nummer 1, om Nannics favoriter och storsäljare? Tävlingen hittar ni i ett inlägg i eventet på Facebook)


Visst låter det spännande? 

Varmt välkommen att titta in till oss den 20 April någon gång mellan 14-18. Givetvis får du även ta med dig dina kompisar.


Anmäl er genom att klicka i ”KOMMER” i vårt FB- event, kontakta oss via mejl, telefon, PM eller Instagram. HOPPAS VI SES! 


Mer info om eventet, här!