Aktuellt

Håll utkik efter nyheter och bjussiga erbjudanden!


Pssst! Du följer väl oss på sociala medier?

På Facebook och Instagram hittar du unika erbjudanden och olika tävlingar där du kan vinna allt från lyxiga produkter till underbara behandlingar. Vi heter @spahusetorebro

🌸..Kära kunder..🌸

Som en del av er redan vet har Christina, den ena halvan av Spahusets delägare, varit sjukskriven sedan ca 1 år tillbaka. I April beslutade hon att på grund av sin sjukdom sälja sin del av Spahuset och igår måndag den 25/6 stod det klart att andra delägaren, Malin Asplund, fortsätter driva Spahuset som ensam ägare.


Det är otroligt sorgligt att det blev ett avslut på grund av en obotlig sjukdom.

Vi på Spahuset, framförallt jag Malin, vill tacka dig Christina för drygt 13 år tillsammans. Jag önskar dig allt gott och att din hälsa blir bättre.


För er kunder blir det ingen större skillnad, men till er som varit stammisar till Christina i många år måste vi tyvärr nu gå ut med beskedet om att hon inte kommer tillbaka.


Malin & Christina grundade Spahuset tillsammans år 2004. Från att ha varit ett litet spa i ett stort 1800-tals hus med endast två terapeuter, har det idag växt till Örebros största Spaverksamhet. Spahuset var först i Örebro med bland annat både Floating och Spraytanning och sticker än idag ut med unika behandlingar. Spahuset kommer att fortsätta drivas i samma härliga anda och står fast vid mottot Malin & Christina kom överens om år 2004 -

🌸..Med dig i centrum..🌸

MÅNADENS ERBJUDANDE 

20% PÅ NANNIC UV-SHIELD

Vi fortsätter njuta av vår underbara sommar med strålande sol! Men kommer du ihåg att skydda dig ordentligt...?


Hela juli erbjuder vi

20% på Nannics kundfavorit UV- SHEILD


En UNIK transparent fuktgivande mist som skyddar mot ALLA typer av synligt ljus och strålning. Motverkar ålderstecken, pigmentfläckar och solskador. Passar alla hudtyper, även känslig hy. Lätt att applicera, även över makeup!👌


Erbjudandet gäller hela

juli så passa på!


(Ordpris 398:-, nu 318:-)

NYHETER HOS OSS

"Life is short, your lashes shouldn't be"


NYHET Xlash PRO

- Tillför vitaminer, mineraler & proteiner som slussas direkt ner i fransens hårsäck

- Ökar tillväxten & förlänger fransens livslängd

- Ger starkare & fylligare fransar

- Synligt resultat på 28 dagar


Passa på & köp din Xlash redan idag!☀️


Xlash PRO kostar 599:-

Hur länge det räcker beror på hur ofta du använder det. Vi rekommenderar att du använder det dagligen i sex till åtta veckor, helst på kvällstid innan läggdags. Därefter räcker det att applicera serumet två-tre gånger i veckan för att behålla dina länga & hälsosamma fransar

Maria åkerberg

Vi välkomnar MARIA ÅKERBERG till oss på Spahuset!

En svensk & ekologisk serie

Äntligen har vi Washologis fantastiska linnevatten hos oss på spahuset!

Washologi är en ny svensk produktserie med väldoftande linnevatten som både är miljövänlig, snygg och effektiv. För miljöns skull innehåller dessa linnevatten inga tillsatser av polycyklisk musk, istället används naturligt extrakt i parfymen.


Linnevatten används till allt som du vill ska dofta gott! De fyra olika dofterna av LÄNGTAN, HARMONI, HONOM eller HENNE är ljuvligt doftande, vårdande och ger en nytvättad känsla samt en naturlig mjuk doft. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen eller när du stryker. Tänk på miljön- skippa den onödiga extratvätten.

endast 69:-

Washologi bidrar till Röda Korsets arbete med att förbättra tillgången till rent vatten och sanitet i Etiopien.

SPAHUSET TIPSAR

Håll myggorna på avstånd!

Deo Spray Citrus är vår populära deodorant som också visat sig ha andra användningsområden. Den är behaglig att spraya på hela kroppen och innehåller Limeolja och Grapefruktolja, något som insekter inte verkar gilla.

Maria Åkerbergs Deo Spray Citrus är fri från bekämpningsmedel och andra kemikalier. Håll myggorna på avstånd i sommar utan giftiga och miljöskadliga ingredienser.


Passa på att köpa hem till sommarkvällarna på uteplatsen!

199:-

Nannic UV Shiled

”Solglasögon för huden”

Nannic UV Shiled är en unik produkt som filtrerar 95 % av all UVA och UVB strålning! Om du vill behålla fräsch hud måste du dagligen och regelbundet skydda huden mot de skadliga effekterna av UV-strålning, för om huden exponeras för UV- strålning påskyndas åldrandet dramatiskt.


Vad är det som är så unikt med Nannic UV Shiled?

Nannic UV Shield har ett unikt UV-filter som revolutionerande är inkapslat i små genomskinliga mikromolekyler i storlek av 1 mikrometer vilket är helt osynlig för ögat men är ändå för stora för att absorberas in i huden. Detta gör Nannic UV Shield särskilt passande för känslig hud för både vuxna och barn.


Nannic UV Shield är också en aktiv anti–age behandling då den innehåller röda alger som ger ett effektivt naturligt skydd istället för traditionella solskyddsmedel med kemiska filter. Med exakt rätt mängd av dessa röda alger motverkas hudens åldrande. Rynkor reduceras, elasticiteten och smidighet i huden förbättras synbart och de negativa effekterna av UVA-strålning minskar. Huden blir fräsch och återfår sin elasticitet.

nannic facial cleansing pad

 En härligt mjuk rengöringspad av silikon som skonsamt tar bort orenheter och ger huden en lätt peeling. Perfekt för att effektivisera din dagliga hudvårdsrutin och massera in rengöringen ordentligt.

Rengör bara med ljummet vatten efter användning. 

endast 29:-


Psssst! Har du provat NANNICS PURE ACTIVE CLEANSER?

En återfuktande rengöringsmjölk som rengör på djupet och effektivt avlägsnar smuts. Bevarar PH-värdet, stärker upp huden och motverkar irritationer. Fri från emulgeringsmedel.

förläng din friskvård hos oss

Har du svårt att hinna utnyttja dina Friskvårdscheckar / kuponger innan de går ut? Inga problem, vi hjälper dig!


Vi löser in dem mot ett personligt friskvårsdskort hos oss som är giltigt ett år från inköpsdatum.


Din friskvård är avsedd att användas till ditt välmående och är därför personligt. Våra friskvårdskort är, liksom dina friskvårdskuponger, personliga och gäller för de behandlingar som är avdragsgill friskvård enligt skattemyndighetens regler.


Läs mer här

. . . TÄVLINGAR . . . 

Du följer väl oss på våra sociala medier?

Vi har olika tävlingar både på Facebook och instagram där du kan vinna allt från lyxiga produkter till underbara behandlingar...

@spahusetorebro

. . . AKTUELLT . . .