. . . MÅNADENS PRODUKT . . . 

20% rabatt på alla serum in cream

Skyddande Dag & Nattkrämer berikade med aktiva serum

” Banbrytande serum-in-cream som skyddar huden mot yttre påfrestningar och samtidigt levererar aktiva ingredienser på djupet i huden. Nannic serum-in-cream återfuktar och förbättrar hudens struktur och spänst samt främjar produktionen av kollagen och elastin. Dermalogiskt testat och medicinskt bevisade aktiva ingridianser     ” – Nannic


- ANTI-AGE NORMAL & MIXED SKIN

Speciellt utvecklad för normal till blandad hud.


- ANTI-AGE DRY & SENSITIVE SKIN

Speciellt utvecklad för torr och känslig hud.


- ANTI-AGE IMPURE & OILY SKIN

Speciellt utvecklad för fet och oren hud.


- AGE REPAIR COLLAGEN BOOSTING NIGHT REPAIR

Ett banbrytande serum-in-cream speciellt utvecklat för mycket torr hud. Balanserar hudens fuktnivå och reducerar torrhetsrynkor.

. . . EVENT NANNIC 20 APRIL . . . 

event nannic 20 april 14-18

- Exklusiva erbjudanden på alla NBE-behandlingar (ansikte, kropp & massage)

- 20% på alla NANNIC-produkter

- Lyxiga tävlingar 

- Experthjälp från skönhetsexpert


ÄNTLIGEN kan vi gå ut med vårt fantastiska event!


Som ni säkert vet om har vi APRIL = NANNIC-MÅNAD hos oss på Spahuset. Månadens produkt är givetvis Nannics populära Serum-In-Cream, men vi slår på stort och tar hit Sveriges utbildningsansvarig för NANNIC + NBE- BEAUTY. Fredag den 20 April mellan klockan 14-18 kommer Karin Byrud till oss! 


Karin är auktoriserad hudterapeut och utbildningsansvarig på Nannic Sverige samt skribent som skönhetsexpert i Lifestyle Wellness. Hon kommer att finnas på plats klockan 14-18 och ge er experthjälp på både behandlingar och produkter från ett av de världsledande skönhetsmärkena Nannic. ♥ 

Ni vet väl om att Nannic dessutom vann THE BEAUTY OSCAR FOR MOST LUXURY SERIES OF 2018 och världens SPA-märke år 2016? Vi är mycket stolta över att få ha detta exklusiva, resultatbevisade och prisvärda märke hos oss på Spahuset. 


Denna dag kommer vi att ha:

- Exklusiva erbjudanden på alla NBE-behandlingar (ansikte, kropp & massage)

- 20% på alla NANNIC-produkter

- Lyxiga tävlingar (Ni är väl med i tävling nummer 1, om Nannics favoriter och storsäljare? Tävlingen hittar ni i ett inlägg i eventet på Facebook)


Visst låter det spännande? 

Varmt välkommen att titta in till oss den 20 April någon gång mellan 14-18. Givetvis får du även ta med dig dina kompisar.


Anmäl er genom att klicka i ”KOMMER” i vårt FB- event, kontakta oss via mejl, telefon, PM eller Instagram. HOPPAS VI SES! 


Mer info om eventet, här!

. . . NYHETER HOS OSS. . . 

Äntligen har vi Washologis fantastiska linnevatten hos oss på spahuset!

Washologi är en ny svensk produktserie med väldoftande linnevatten som både är miljövänlig, snygg och effektiv. För miljöns skull innehåller dessa linnevatten inga tillsatser av polycyklisk musk, istället används naturligt extrakt i parfymen.


Linnevatten används till allt som du vill ska dofta gott! De fyra olika dofterna av LÄNGTAN, HARMONI, HONOM eller HENNE är ljuvligt doftande, vårdande och ger en nytvättad känsla samt en naturlig mjuk doft. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen eller när du stryker. Tänk på miljön- skippa den onödiga extratvätten.

endast 69:-

                      Washologi bidrar till Röda Korsets arbete med att förbättra tillgången till rent vatten och sanitet i Etiopien.

. . . . . 

nannic facial cleansing pad

 En härligt mjuk rengöringspad av silikon som skonsamt tar bort orenheter och ger huden en lätt peeling. Perfekt för att effektivisera din dagliga hudvårdsrutin och massera in rengöringen ordentligt.

Rengör bara med ljummet vatten efter användning. 

endast 29:-


Psssst! Har du provat NANNICS PURE ACTIVE CLEANSER?

En återfuktande rengöringsmjölk som rengör på djupet och effektivt avlägsnar smuts. Bevarar PH-värdet, stärker upp huden och motverkar irritationer. Fri från emulgeringsmedel.

. . . SPAHUSET TIPSAR . . . 

har du testat nannics Willow bark 

peeling?

Vintern är en härlig tid, men också väldigt påfrestande för huden. Luftfuktigheten sjunker, stark kyla och blåst gör att huden ofta känns stram och torr. Det är därför viktigt att återställa hudens balans och få tillbaka den fukt som huden förlorat. Just nu rekommenderar Spahusets hudterapeuter därför Willow bark peeling lite extra! 


Ge huden det bästa:

Exfoliera - ta bort gamla, torra hudceller genom att använda Willow bark peeling mask 1- 2 gånger i veckan. Avlägsnar orenheter, ger en fräsch lyster och jämnar ut hudtonen.

. . . MORSDAG NÄRMAR SIG . . . 

unna din kära mor en lyxig 

spaupplevelse på morsdag

Då morsdag infaller på en söndag firar vi alla mammor Lördag den 26 Maj. Boka in henne på en lyxig Spaupplevelse, ge henne ett presentkort eller någon av våra underbara produkter. Varmt välkomna in till oss så hjälper vi dig hitta den perfekta gåvan till din mor. 

. . . AKTUELLT . . .